Рівне:

Створення та просування сайтів

Перший крок до фіналу чотирьох

Спорт 25-гру, 2008, 10:169 prov 1 180
Перший крок до фіналу чотирьох


У неділю БК-93 ”Пульсар” провів перший із двох матчів розіграшу Кубка України з баскетболу. У третьому етапі суперником нашої команди став ”Сумихімпром”. Команда, яка кількома днями раніше вдома в рамках чемпіонату України в суперлізі перемогла рівнян. Цього разу наша команда змогла впоратися із супротивником — 75:67 (14:21, 18:19, 21:13, 22:14).
Перша половина гри була за господарями. Гравці БК-93 ”Пульсар” якось мляво розпочали поєдинок. Провали у захисті та невлучні кидки дозволили сумчанам досягти семиочкової переваги. У другій десятихвилинці наші баскетболісти змогли вирівняти гру. Попри це — на велику перерву команди пішли за восьмиочкової переваги господарів.
Після відпочинку на майданчик повернувся зовсім інший ”Пульсар”. Підопічні Михайла Переверзія заграли активніше, що відразу позначилося на результаті. Упродовж третьої чверті рівняни спромоглися вирівняти становище — 53:53 перед заключною десятихвилинкою. Всі зусилля гравців ”Сумихімпрома” переломити хід зустрічі ні до чого не призвів. Рівняни відчули, що можуть довести справу до логічного завершення, і впевнено це зробили: фінальний свиток зафіксував перемогу БК-93 ”Пульсар” — 75:67 у першому Кубкововому двобої.
Михайло Переверзій, наставник БК-93 ”Пульсар”:
— Дебют матчу видався невдалим для нас. Ми ніяк не могли знайти свою гру. Наслідком цього став програш першої половини з різницею в сім пунктів. Після перерви команда заграла швидше, що зразу ж позначилося на результаті. У заключній чверті ”поховала” господарів наша дальня артилерія. Шість кидків з восьми були влучними (Брянцев, Шемосюк, Улянко, Дятловський та двічі Артимович).
Саме у другій половині гравці заграли приблизно так, як від них вимагаємо. Підтвердили свій клас Дмитро Брянцев та Павло Улянко, на повну силу лише у другій половині заграв Ілля Шемосюк. Не можу сказати, що задоволений грою Віктора Герасимчука, але він починає набирати форму.
Найрезультативнішим у господарів були: Корі Санті — 15 очок, Абдуллахі Кусо — 14, Євген Подорваний — 12, Артем Буцький — 11. У гостей відзначилися: Павло Улянко — 17, Дмитро Брянцев — 15, Віктор Герасимчук — 12, Ілля Шемосюк та Андрій Артимович — по 8, Роман Гуменюк — 5, Анатолій Дубнюк — 4, Дмитро Дятловський та Олексій Рябінін — по 3.
Повторна кубкова гра відбудеться у Рівному 28 січня.
Минулого четверга рівненський БК-93 ”Пульсар” провів поєдинок дванадцятого туру з БК ”Київ”. На прохання керівництва столичного клубу матч відбувся у Києві. Гості досить впевнено розпочали поєдинок і повністю переграли суперника — 29:19. На жаль, надалі ”вовки” отямилися і змогли переломити хід матчу. Перемігши у трьох наступних десятихвилинках, (30:14, 27:20, 21:15) БК ”Київ” святкував загальну перемогу — 97:78.
Дублери рівненської команди також не змогли здолати господарів — 79:111. Тут лідирує ”Хімік” — 21 очко. Дубль БК-93 „Пульсар” з 15 пунктами посідає шосту сходинку турнірної таблиці.
Найрезультативнішими у киян були Манучар Маркоішвілі — 22 пункти, та Артур Дроздов — 16. За БК-93 ”Пульсар” відзначилися — Дмитро Брянцев — 14 очок, Анатолій Дубнюк та Павло Улянко — по 13, Дмитро Дятловський — 11, Олексій Рябінін — 9, Андрій Артимович та Ілля Шемосюк — по 6, Роман Гуменюк — 4, Віктор Герасимчук — 2.
Наставник БК-93 ”Пульсар” Михайло Переверзій:
— Ми дуже добре налаштувалися на гру з киянами. Просто чудово відіграли у першій чверті. У другій стався прикрий провал — наробили багато непотрібних помилок, заробили багато фолів. Попри невдалий результат команда провела гру непогано. На жаль, ми програли щит (15 наших підбирань проти 26 їхніх) і погано виконували штрафні кидки (вони пробивали 30 разів і 28 влучили, ми з 19 попали лише десять).
Хочеться відзначити непогану гру Іллі Шемосюка, Павла Улянка, Дмитра Брянцева, Дмитра Дятловського.
Результати решти ігор: ”Азовмаш” — ”Сумихімпром” — 88:72 (101:64), БК ”Полтава” — БК ”Донецьк” — 72:65 (43:76), ”Хімік” — БК ”Миколаїв” — 81:65 (перенесено).
Наступний тур відбудеться 10 січня. БК-93 ”Пульсар” прийматиме БК ”Миколаїв”. Лідирує у чемпіонаті БК ”Київ” — 23 очки. У рівнян в доробку 15 пунктів і сьоме місце у турнірній таблиці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору