Рівне:

Створення та просування сайтів

Фортуна була на боці господарів

Спорт 18-гру, 2008, 09:549 prov 1 081
Фортуна була на боці господарів


Справжній баскетбольний трилер розгорівся в Сумах. В рамках одинадцятого туру чемпіонату України з баскетболу місцевий “Сумихімпром” приймав рівненський БК-93 “Пульсар”. Суперники на рівних провели поєдинок. Переможець визначився на останніх секундах матчу. І тут фортуна повернулася обличчям до господарів — 84:81 (17:17, 19:25, 25:13, 23:26).
Стартова чверть не визначила переможця. У другій десятихвилинці рівняни (в основному зусиллями Павла Улянка та Дмитра Брянцева) змогли нав’язати свої умови і виграли. На відпочинок команди пішли за шестиочкової переваги БК-93 “Пульсар” — 42:36. Третя чверть була за господарями. Сумчани змогли не тільки наздогнати гостей, але й вийти вперед. Доля матчу вирішувалася упродовж останніх секунд заключної десятихвилинки. За двадцять секунд до завершення Євген Подорваний довів перевагу “Сумихімпрому” до трьох очок — 81:78. Гравці команди почали фолити, аби суперники пробивали штрафні кидки. За десять секунд до завершення поєдинку все той же Подорваний зробив рахунок остаточним — 84:81. У рівнян був шанс перевести гру у овер-тайм. Проте Павло Улянко не зумів спіймати м’яч і втратив можливість провести заключний кидок..
В “Сумихімпрома” найрезультативнішими були Брайан Грін — 21 очко, Абдулахі Кусо — 18 та Корі Санті — 17. У БК-93 “Пульсар” відзначилися: Павло Улянко — 26, Дмитро Брянцев — 24, Ілля Шемосюк — 14, Дмитро Дятловський — 11, Роман Гуменюк — 5, Андрій Артимович — 1.
Михайло Переверзій, наставник БК-93 “Пульсар”:
— Якщо порівняти матч в Сумах із попередньою грою на виїзді із “Азовмашем” — діаметрально протилежні. Хлопці показали хороший баскетбол. В “Сумихімпрома” складно перемогти на виїзді. Нам це ледь не вдалося. На жаль, в останні секунди удача відвернулася від нас. Перша чверть пройшла на рівних, другу ми виграли, в третій стався невеличкий провал. Все вирішувалося в заключній десятихвилинці.
Дуже добре відіграли Павло Улянко, Дмитро Брянцев, Сергій Шемосюк, Дмитро Дятловський, непогано дивився на майданчику Роман Гуменюк. Шкода, але ніяк не може набрати своєї звичної форми Анатолій Дубнюк, нижче своїх можливостей зіграв Віктор Герасимчук.
Не зумів скласти конкуренцію сумчанам і дубль рівнян — 48:63.
Результати решти ігор: МБК “Миколаїв” — “Азовмаш” — 64:102 (69:85), БК “Донецьк” — “Хімік” (Южний) — 90:59 (87:81), БК “Київ” — БК “Полтава” — 95:75 (119:49).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору