Рівне:

Створення та просування сайтів

Поразка в Южному

Спорт 12-бер, 2009, 09:419 prov 1 015
Ослабленим складом поїхав рівненський БК-93 ”Пульсар” на чергову гру чемпіонату України з баскетболу у суперлізі до Южного. Проте легше від цього господарям не стало. ”Хімік” схилив шальку терезів на свій бік лише наприкінці зустрічі — 67:62 (18:17, 15:16, 19:10, 15:19). І зробили вони це не без допомоги суддів та самих рівнян.
Упродовж матчу на майданчику точилася рівна боротьба. На виїзді з різних причин не змогли допомогти команді Павло Улянко (перелом руки), Андрій Артимович (травма коліна) та Ілля Шемосюк (струс мозку). На перерву команди пішли за нічийного рахунку — 33:33. На жаль, третя чверть була за южненцями. У заключній десятихвилинці рівняни змогли вирівняти гру. За три хвилини до кінця підопічні Михайла Переверзія вигравали один пункт. Дитячі помилки в нападі, свистки суддів у суперечливих моментах, просте невезіння зробили свою справу. Фінальний свисток зафіксував перемогу господарів — 67:62.
У рівнян забивали: Дмитро Брянцев — 22 очки, Віктор Герасимчук — 12, Анатолій Дубнюк — 7, Дмитро Дятловський та Роман Гуменюк — по 6, Олексій Рябінін — 4, Олександр Захожий — 3, Вадим Коваль — 2. У господарів найактивнішими були Ненад Чанак — 17 пунктів, по вісім набрали Уайкін Келлі, Стефан Синовець, Дмитро Ходов.
Михайло Переверзій, головний тренер БК-93 “Пульсар”:
— Ми їхали в Южний з серйозними намірами перемогти. Навіть без Павла Улянка, Іллі Шемосюка та Андрія Артимовича. З травмами грали Дмитро Дятловський та Роман Гуменюк. Незважаючи на це, гра пройшла у рівній боротьбі. Третю чверть ми провалили, а от четверту виграли. Щоправда, цього для перемоги було замало. Інтрига зберігалася до останніх хвилин. На жаль, в кінцівці матчу ми не реалізували свої можливості забити. У нас не знайшлося лідера, який зміг би повести за собою партнерів. Упродовж поєдинку добре грав Дмитро Брянцев, але на кінець його не вистачило.
Дублери БК-93 ”Пульсар” програли — 29:60.
Результати решти ігор: БК ”Донецьк” — БК ”Полтава” — 108:92 (дублери 129:69), БК ”Київ” — БК ”Сумихімпром” — 71:67 (77:66), ”Азовмаш” — МБК ”Миколаїв” — 102:85 (75:71). Наступний поєдинок рівняни проведуть 14 березня. Вдома наша команда прийматиме маріупольський ”Азовмаш”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору