Рівне:

Створення та просування сайтів

Ревізори виявили порушень на понад 4 млн.грн

Останні новини 15-гру, 2008, 11:499 prov 978
В Інституті епізоотології ревізори КРУ в Рівненській області виявили трьох працівників, про присутність яких на робочому місці нагадували лише трудові книжки, бо самі вони ніколи не ходили на роботу і взагалі проживали в інших містах України. Однак, зарплатня їм виплачувалася регулярно. З 2005 року цим працівникам було нараховано та виплачено майже 92 тисячі заробітної плати та, відповідно, проведено нарахувань та перераховано внесків до державних цільових фондів на суму 17 тисяч гривень. Всього проведено видатків з виплати заробітної плати за невідпрацьований час на загальну суму 108,8 тисяч гривень.
Окрім таких порушень, в інституті не в законодавчому порядку виплачувалася заробітна плата і сумісникам. Без відмітки в табелі обліку їм було виплачено майже 100 тисяч гривень та перераховано внесків до державних цільових фондів на суму 36,3 тисяч гривень.
Окрім Інституту епізоотології, ревізори КРУ в Рівненській області перевірили фінансово-господарську діяльність ще шістьох установ та організацій, які підпорядковані Українській академії аграрних наук, а саме, Сарненську дослідну станцію інституту гідротехніки та меліорації, Рівненську державну сільськогосподарську дослідну станцію, Державне підприємство науково-експерементальна база “Еліта” державної сільськогосподарської дослідної станції, та дослідні господарства Рівненської дослідної станції “Городоцьке”, “Тучинське” і “Білокриницьке”. В ході ревізії вони виявили фінансових порушень більше ніж на чотири мільйони гривень.
На посадових осіб складено 18 протоколів про адміністративне правопорушення, притягнуто до адміністративної відповідальності 10 посадових осіб з накладанням штрафів, — повідомила прес-служба КРУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору