Рівне:

Створення та просування сайтів

Завтра відбудеться робоча поїздка голови Рівненської облдержадміністрації Віктора Матчука до Сарненського, Володимирецького та Дубровицького районів

Останні новини 18-гру, 2008, 14:379 prov 1 130
19 грудня 2008 року відбудеться робоча поїздка голови Рівненської облдержадміністрації Віктора Матчука до Сарненського, Володимирецького та Дубровицького районів.
Розпочне робочу поїздку голова адміністрації з участі в урочистому відкритті Сарненської філії Рівненського обласного відділення гемодіалізу у Сарненській ЦРЛ. Відділення обслуговуватиме пацієнтів шести північних районів області та м. Кузнецовськ. Кошти на реконструкцію приміщення в сумі 340 тис. грн. були виділені з обласного бюджету.
У смт. Володимирець Віктор Матчук відвідає Олега Герасимчука, батьки якого трагічно загинули влітку 2007 року. Зараз Олег перебуває під опікою бабусі та дідуся. Станом на сьогодні вже завершено будівництво будинку, у якому хлопчик мешкатиме.
У с.Городець (Володимирецький р-н) Віктор Матчук огляне новозбудований житловий будинок Наталії Кукли (сама виховує п’ять дітей), сім'я якої потерпіла внаслідок пожежі.
Крім того, у с.Любиковичі (Сарненський р-н) голова облдержадміністрації візьме участь у відкритті дошкільного навчального закладу. У с.Орв’яниця (Дубровицький р-н) Віктор Матчук відвідає Орв’яницький дошкільний навчальний заклад «Казка», а також багатодітну родину Шмигельських, яка нещодавно поповнилась трійнятами, — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору