Рівне:

Створення та просування сайтів

Сьогодні Віктор Матчук візьме участь у відкритті гуртожитка на Сарненщині

Останні новини 01-вер, 2009, 09:459 Lobanovskiy 1 015
Робоча поїздка Віктора Матчука до Сарненського та Рокитнівського районів області: участь у відкритті учнівського гуртожитку економіко-правового ліцею «Лідер» у м. Сарни та урочисте відкриття школи у с.Глинне
Про це газеті "Провінційка" повідомили в прес-службі РОДА.


Сьогодні, 1 вересня, голова Рівненської обласної державної адміністрації Віктор Матчук, під час робочої поїздки до Саранського району, візьме участь у відкритті учнівського гуртожитку економіко-правового ліцею «Лідер» у м.Сарни. Проблема будівництва учнівського гуртожитку існує з 2001 року. До цього часу учні проживали в орендованому приміщенні учнівського гуртожитку ВПУ- 22 м.Сарни. Кошторисна вартість реконструкції військового клубу колишньої військової частини під учнівський гуртожиток становить понад 4,9млн. грн. (З районного бюджету на 2009 рік виділено 2 млн. грн.).Сьогодні, 1 вересня, буде відкрито учнівський гуртожиток і поселено 84 учні. На сьогоднішній день у закладі навчається 250 дітей, з них з сільської місцевості 102, з інших районів – 19.

Перебуваючи у Рокитнівському районі Віктор Матчук візьме участь у відкритті новозбудованої Глиннівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та привітає школярів зі святом «першого дзвоника».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору