Рівне:

Створення та просування сайтів

Технічний парк рятувальників МНС Рівненщини поповнився завдяки Міністерству

Кримінал 18-гру, 2008, 10:069 prov 1 195
Технічний парк  рятувальників МНС  Рівненщини поповнився завдяки Міністерству


В підрозділах Головного управління МНС України в Рівненській області на сьогодні експлуатується більше 200 одиниць спеціальної техніки.
Майже половина постійно потребує ремонту. Техніка, що була передана в аварійно-рятувальний загін спеціального призначення з військових частин Києва, Дрогобича та Городища, на 60 відсотків несправна. Але вона постійно ремонтується та відновлюється власними можливостями підрозділів МНС області. Певна річ, заради високої готовності до виконання бойових завдань – вчасного порятунку людей та матеріальних цінностей.
День 11 грудня для Рівненського загону МНС особливий — тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУ МНС в області, полковник служби цивільного захисту Сергій Соломчук у святковій обстановці вручив водіям ключі від двох нових сучасних автомобілів. Радість рятувальників цілком зрозуміла: такі подарунки випадають не часто. Новенький автобус „Богдан” для перевезення особового складу на 23 посадочних місця та оперативно-рятувальна „Вазівка”. Автомобілі характеризуються високою маневреністю та економічністю. Усі без винятку з цікавістю оглянули сучасні авто. За декілька днів автомобілі веддуть до бойового розрахунку.
Микола ПРОКОПЧУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору