Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРОВАЛ БЕЗКОШТОВНОЇ ГУЛЯНКИ

Кримінал 18-гру, 2008, 10:079 prov 890
ПРОВАЛ БЕЗКОШТОВНОЇ ГУЛЯНКИ


Батько, син та ще двоє друзів — усі мешканці Корецького району, вирішили дещо відвести душу, позбутися накипу нудних буднів. І з цією метою палко поспілкувалися із “зеленим змієм”. Але, як завжди буває у таких випадках, лише роздратували апетит. Тому “труби горіли”, а душа бажала ще. Та, як на біду, у кожного у кишенях вітри свистіли.
І раптом комусь із членів ненаситної четвірки у голову прийшла майже геніальна ідея, що можна продовжили застілля, і задурно. Ну, не зовсім “на шару”, а за підроблені гроші. Його одноголосно підтримали. І припхалися хлопці-молодці у приватне кафе, щоб погуляти на славу. Але негадано вийшла “пробуксовка”, бо продавці звеселяючого закладу проявили неабияку пильність, на що любителі безкоштовного споживання алкогольних напоїв зовсім не сподівалися.
Внаслідок провалу операції, грандіозної пиятики не вийшло, а чотирьох випивох затримали правоохоронці, і не лише їх самих, а й їхні 6 фальшивих купюр номіналом 50 гривень.
Проти групи нахабних випивох порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.199 КК України: виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї.
Тому, очевидно, у майбутньому дружній четвірці доведеться не насолоджуватися елітною “Хортицею”, а скромно обходитися баландою за гратами.
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору