Рівне:

Створення та просування сайтів

У Гощі будуватимуть фабрику

Актуально 18-гру, 2008, 10:159 prov 1 156
У Гощі будуватимуть фабрику


Керівництво португальської компанії, не звертаючи уваги на загрозливі віражі світової фінансової кризи, підписало інвестиційну угоду на будівництво у селищі міського типу Гощі нової фабрики із виробництва медичних аксесуарів для індивідуального використання. Підготовка до цього заключного акорду тривала понад рік. За цей період, завдяки активності, розпорядливості і підприємливості представницької та виконавчої влади краю, залагодилися деякі робочі непорозуміння і усі необхідні для тісної співпраці аспекти. Саме професіоналізм і зацікавленість місцевих керівників у реалізації проекту стали для іноземних бізнесменів у прийнятті остаточного рішення знаковими.
Президент португальської компанії Мігель Дакуньйо заявив на прес-конференції, що позитивному розвитку подій сприяла максимальна підтримка, яку надала їхній команді місцева влада. Її представники досить професійно підійшли до вирішення спільних проблем. І своїми діями зуміли переконати західних інвесторів виділити необхідні для спорудження фабрики кошти.
У свою чергу київські будівельники, які зводитимуть об’єкт, запевнили у високій якості робіт і в тому, що спорудження фабрики розпочнеться відразу ж після підписання угоди і врегулювання усіх виробничих моментів. А в Гощі під майбутнє підприємство уже відведено ділянку площею 4,5 тисячі квадратних метрів. І заплановано, що у лютому 2010 року фабрика працюватиме на повну потужність і випустить першу продукцію. Спочатку тут створять 250 робочих місць, а згодом їх кількість зросте вдвічі. Адже трудових ресурсів для розвитку виробництва у Гощанському районі вдосталь.
Тим більше, що голова Гощанської райдержадміністрації Василь Харковець впевнений: проблем із забезпеченням робочою силою не буде. Правда, люди, які виявлять бажання працювати на новоспорудженому підприємстві, повинні пройти професійне навчання за сприяння районного центру зайнятості.
Створення на Рівненщині підприємства такого профілю дасть можливість отримати 6 млн. євро прямих іноземних інвестицій. Із введенням в експлуатацію нового виробництва, на ньому збираються щодня випускати 22 тисячі одиниць спеціального одноразового медичного одягу.
Керівники області вважають: крім того, що місцеві бюджети одержать вагомі надходження, Рівненщина матиме повноцінне підприємство із сучасною високовиробничою технологією.
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Гоща.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору