Рівне:

Створення та просування сайтів

ЯЛИНКО, ГОРИ! ТІЛЬКИ НЕ ЗГОРИ!

Кримінал 25-гру, 2008, 10:409 prov 1 257
В останні дні старого року значно зростає увага органів державного пожежного нагляду до об‘єктів з масовим перебуванням людей. Адже саме в цих приміщеннях, як правило, проводяться масові заходи святкування Нового року та Різдва Христового. І на перший план у рятувальників МНС виходить завдання зробити все можливе, аби убезпечити всіх учасників святкування.
З цією метою співробітники Головного управління МНС України в Рівненській області проводять планові рейдові перевірки будинків культури, навчальних закладів, театрів, тощо, під час яких ретельно перевіряються приміщення, в яких заплановано проведення святкових заходів. Особливу увагу рятувальники звертається на відповідність вимогам нормативних актів шляхів евакуації, наявність первинних засобів пожежогасіння, справність електромережі, правильність та безпечність влаштування новорічної ялинки та інших святкових прикрас. В ході рейдів відпрацьовуються дії чергового персоналу об‘єктів на випадок виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуації. З адміністрацією закладів проводяться додаткові інструктажі.
На сьогодні за порушення вимог пожежної безпеки та невиконання приписів співробітників держпожнагляду Рівненщини притягнуто до адміністративної відповідальності 67 керівників об’єктів з масовим перебуванням людей, від енергопостачання відключено півсотні дільниць електромережі, що знаходилися в пожежно-небезпечному стані.
Перевірки рятувальників МНС триватимуть і надалі, аж до усунення адміністрацією об’єктів усіх виявлених недоліків пожежної та техногенної безпеки. А хто з керівників не виконає передбачені нормативними актами заходи в повному об’ємі, ризикує залишитися на новорічні свята без відвідувачів.
Микола ПРОКОПЧУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору