Рівне:

Створення та просування сайтів

МНС ГОТУЄТЬСЯ ДО СВЯТ

Кримінал 29-гру, 2005, 13:229 prov 1 052
В останній місяць року, що минає, значно зростає увага органів державного пожежного нагляду до об‘єктів масового перебування людей. Адже саме в цих приміщеннях, як правило, проводяться масові заходи святкування Нового року та Різдва Христового. В цей період для рятувальників головним завданням є зробити все можливе, аби всі учасники святкування були в безпеці. З цією метою співробітники Головного управління МНС України в Рівненській області протягом грудня провели планові рейдові перевірки 875 об»єктів масового перебування людей, а саме: будинків культури, навчальних закладів, театрів тощо, під час яких ретельно перевірялися приміщення, в яких заплановано проведення святкових заходів. Особлива увага рятувальників звертається на відповідність до вимог нормативних актів шляхів евакуації, наявність первинних засобів пожежогасіння, справність електромережі, заборону використання горючих матеріалів для прикрашання ялинок. Але, на жаль, не всі керівники об»єктів виконують протипожежні вимоги, за що інспектори держпожнагляду Головного управління МНС до адміністративної відповідальності вже притягнути 43 посадові особи.
Також у ході рейдів ще раз відпрацьовуються дії чергового персоналу об‘єктів на випадок виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуації. З адміністрацією закладів проводяться додаткові інструктажі.
Сподіваємося, що проведена робота працівниками МНС та свідоме ставлення до питань безпеки відповідальних посадових осіб забезпечать цим лише веселий настрій під час святкування Нового року.
Микола ПРОКОПЧУК,
інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору