Рівне:

Створення та просування сайтів

Через падіння автомобіля загинули 3 чоловіки

Кримінал 25-гру, 2008, 10:439 prov 1 219
Через падіння автомобіля загинули 3 чоловіки


Близько 05:00 23-го грудня до Сарненського райвідділу ГУ МНС у Рівненській області надійшло повідомлення про те, що поблизу виробничого підрозділу “Клесівське кар’єроуправління”, який знаходиться на вул. Центральній в смт Клесів, в кар’єр (глибина понад 35 м) з’їхав автомобіль “Део-Ланос”, яким керував 24-річний Сергій.
В легковику, крім нього, перебувало ще троє пасажирів: Сергій 1984 р.н., Юрій 1982 р.н. та Олександр 1983 р.н. Всі вони — мешканці села Сехи Рокитнівського району. Одному з пасажирів, Сергію, вдалося вибратися з машини, що затонула, та виплисти на берег. В даний час він знаходиться в Клесівській міській лікарні, йому надана медична допомога. На місті події працювали співробітники Сарненського РВ МНС, відділення місцевої пожежної команди смт Клесів, слідчо-оперативна група РВ УМВС, а також водолази Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах, які займалися пошуком загиблих. Станом на 17:00 23-го грудня водолази знайшли тіла двох загиблих — Сергія та Олександра. Також за допомогою вантажопідйомного крану піднято на поверхню легковий автомобіль. Пошуки тіла третього загиблого продовжуються. Обставини та причини цієї трагедії встановлюють правоохоронці.
Впродовж минулого тижня рівненські назвичайники зафіксували одинадцять нещасних випадків, у яких сім осіб загинуло (з них одна дитина) та чотири травмовано.
Так, лише 21 грудня на Рівненщині було зафіксовано два випадки самогубства. У селі Ясне Гощанського р-ну у власному будинку повісився місцевий пенсіонер Ярослав, 1936 р.н. Цього ж дня в с.Бармаки Рівненського р-ну у власному будинку таким же чином пішов із життя ще один місцевий пенсіонер Борис, 1949 р.н.
Віктор КОЗАК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору