Рівне:

Створення та просування сайтів

Шварценеггер виявив бажання стати президентом США

Україна і світ 25-гру, 2008, 16:179 prov 1 029
Шварценеггер виявив бажання стати президентом США


Губернатор Каліфорнії й відомий кіноактор Арнольд Шварценеггер в одному зі своїх інтерв’ю висловив бажання стати президентом США.
Для того, щоб Шварценеггер зміг балотуватися на пост глави Білого дому, необхідна спеціальна поправка до конституції США, оскільки актор народився в Австрії, а за законом президентом може стати лише людина, яка народилася в Штатах.
Під час програми телеканалу CBS губернатора Каліфорнії запитали: “Якщо б конституцію було змінено, ви хотіли б стати президентом, чи не так?”
Шварценеггер відповів ствердно: “Думаю, я такий чоловік, який завжди шукає наступну велику мету. І я люблю виклики. Я завжди ставлю собі цілі, які такі високі, що здаються майже недосяжним. Так ти завжди прагнеш підніматися далі й далі вгору”.
Нагадаємо, що Арнольда Шварценеггера було обрано губернатором Каліфорнії в 2003 році. В даний час влада штату бореться з бюджетною кризою. До лютого кошти в каліфорнійській казні можуть вичерпатись, і Шварценеггер вже оголосив у штаті надзвичайне фінансове становище.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору