Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 09-січ, 2009, 11:059 prov 1 004
Рівненський тренер з плавання Сергій Бондар очолив збірну України з цього виду спорту. Федерація плавання України рекомендувала Сергія Бондаря на цю посаду, і Міністерство сім’ї, молоді та спорту затвердило його кандидатуру.
***
Рівненська волейбольна команда „Реґіна” завершила минулий рік участю у міжнародному турнірі в Луцьку. Підопічні Валерія Слєпцова поступилися місцевій ”Волині” та молодіжним збірним України і Білорусі. Після чого гравці були відправлені у відпустку і вже шостого січня поновили підготовку до чемпіонату України.
***
Команда МЕГУ стала володарем Кубка Рівного з волейболу, перегравши у фіналі колектив НУВГП — 3:1. У турнірі брало участь вісім команд. Основною силою переможців стали вихованці рівненського волейболу Андрій Куцмус та Олексій Клямар, які виступають у професійному волейболі.
***
На мажорній ноті завершили минулий рік баскетболістки БК-93 ”Сузір’я-НУВГП”. Приймаючи в себе в рамках чемпіонату України у першій лізі тернопільській ”Універ”, підопічні Валерія Жартуна двічі перемогли суперника — 86:56 та 74:62. Наша команда продовжує лідирувати в групі А.
***
У неділю відбувся фінальний матч Кубка міського голови з футзалу. У драматичному поєдинку березнівський „Случ” здолав рівненську команду „ДЮСШ-4-МЕГУ” з рахунком 4:2 і став володарем почесного трофею. Перед цим березнівчани стали переможцями відкритого чемпіонату міста з міні-футболу. Другими були футзалісти „ДЮСШ-4-МЕГУ” і третіми — спортсмени оржівського „ОДЕКа”. Організатори назвали кращих у своєму амплуа: воротар — Роман Попов (”ОДЕК”), захисник — Сергій Вознюк (”Случ”), бомбардир — Володимир Ткачук (”Продторгобладнання”), гравець — Дмитро Жовтун (”ДЮСШ-4-МЕГУ”). Наймолодшим учасником став гравець ”ДЮСШ-4-МЕГУ” Юрій Свінцарчук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору