Рівне:

Створення та просування сайтів

“Плейбой” назвав Тимошенко людиною місяця

Україна і світ 09-чер, 2005, 10:169 prov 1 671
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко стала людиною місяця за версією польського видання журналу “Playboy”. Як повідомляє телекомпанія НТН, таке визнання глава українського уряду отримала за інтерв’ю журналу “Elle”, в якому вона, зокрема, заявила, що фотографія на першій сторінці “Playboy” є найкращим вибором справжньої жінки.
У списку осіб і подій з 10-пунктів Тимошенко випередила актрису К.Д.Ауберт (яку називають чорношкірою Анжеліною Джолі), австралійську співачку Наталі Імбрулію, відкриття екстраординарного готелю в Данії і Парад корів у Варшаві.
Також прем’єр України яскравіша за презентацію нового купе BMW M6, системи зв’язку Wi Fi, экстремала-гонщика Люка Альфанда і перший політ найбільшого в світі літака Airbus А 380.
Польська редакція “Playboy” розмістила фотографію Тимошенко із зачіскою в стилі Лесі Українки і в діловому світлому костюмі. “Найпрекрасніша жінка-політик світу потішила наші плейбойські серця визнанням, від якого і у вас може закрутитися голова”, – відмітив польський “Playboy”.
У “Playboy” розраховують, що Тимошенко погодиться сфотографуватися для журналу. При цьому нагадаємо, раніше український прем’єр заявляла, що до “Playboy” вона “не дотягує по стандартах”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору