Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко допоможе студентам і відремонтує школи

Україна і світ 28-сер, 2008, 10:149 prov 1 132
Як заявила прем’єр на нараді в Івано-Франківській облдержадміністрації, після відвідування навчальних закладів у потерпілих від повені селах вона вирішила, що необхідно терміново сформувати новий підхід до фінансування постраждалих шкіл, дитсадків й інших закладів.
Зокрема , прем’єр ініціює створення загального переліку всіх навчальних закладів, які постраждали від повені.
– У перелік повинні ввійти не тільки ті заклади, які безпосередньо постраждали, а всі школи й дитсадки, які перебувають у постраждалих населених пунктах, — сказала Тимошенко.
За її словами, після створення такого переліку щодо кожного навчального закладу повинен бути створений спеціальний кошторис, який буде включати необхідну суму засобів для проведення всіх ремонтних робіт. Прем’єр зазначила, що керівництву цих закладів буде надане право самостійно розпоряджатися цими засобами, зокрема, закуповувати необхідні товари й послуги.
Окрім того, Тимошенко повідомила, що учням до 18 років із родин І-ІІІ категорій потерпілих від стихійного лиха уряд виділяє по 1 тис. грн. для підготовки до нового навчального року.
– Цю тисячу гривень – видати терміново, — сказала український прем’єр-міністр.
У той же час Тимошенко зазначила, що всі студенти з родин І-ІІІ категорій, які вчаться у ВНЗах за контрактом, повинні бути до кінця року переведені на бюджетну форму навчання.
Як повідомлялося, Юлія Тимошенко під час своєї робочої поїздки в Івано-Франківську область заявляла, що перший етап відновних робіт у потерпілих від повені областях України практично завершений.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору