Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко готова заспівати і станцювати для Януковича

Україна і світ 10-лип, 2008, 15:309 prov 1 131
Про це вона заявила на прес-конференції, коментуючи заяву лідера Партії регіонів Віктора Януковича про те, що його політична сила підтримає зміни до бюджету, якщо перед цим будуть ухвалені антиінфляційні законопроекти, і уряд відзвітує щодо ситуації в першому півріччі.
— Для того, щоб люди у країні і галузі отримали цей бюджет, новий, з цими змінами я можу вам сказати, як прем’єр, що ми для Партії регіонів зробимо все навіть неможливе. Відзвітуємо, затанцюємо, заспіваємо, покажемо, як ми інфляцію далі виправлятимемо, яка нам дісталася від них у спадок, — сказала Тимошенко.
Також персонально для Януковича, Тимошенко повідомила, що в червні 2008 року порівняно з червнем 2007 року, коли він очолював український уряд, інфляція буде в 2,5 рази нижчою.
— Власне кажучи, я відкрита повністю і уряд для всіх пропозицій фракцій, які вони готові подавати. Тільки нехай вони подивляться на цей проект бюджету не як на чергову політичну можливість зробити у парламенті якісь заяви, а як на керівництво до дії. Цей бюджет, практично, є підставою для об’єднання зусиль, — додала прем’єр.
Проект змін до Закону про Державний бюджет України на 2008 рік вже зареєстрований у секторі законопроектів Верховної Ради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору