Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко і Янукович домовилися про "широку коаліцію"

Україна 31-травня, 2009, 17:299 prov 1 484
За даними джерел, прем'єр Юлія Тимошенко та лідер ПР Віктор Янукович підуть на наступні парламентські вибори єдиними блоком.
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович попередньо погодили проект "Великого договору", який передбачає створення широкої коаліції, а також текст нової Конституції.
За даними джерел "Української правди", це сталося в суботу, коли політики провели чергові переговори щодо створення широкої коаліції.
В останній редакції, як повідомляє видання, проект "Великого договору" передбачає спільні дії БЮТ і Партії регіонів до 2024 року, в тому числі участь у парламентських виборах єдиним блоком.
Проект нової Конституції, зазначають журналісти, передбачає обрання президента в парламенті та пролонгація повноважень нинішньої Верховної ради до 2014 року.
Факт переговорів між БЮТ та "регіоналами" напередодні підтвердив член ПР Андрій Клюєв. За його словами, головною темою переговорів є зміни до Конституції щодо перерозподілу повноважень між гілками влади.
Утім, офіційної інформації щодо тем переговорів та можливості створення коаліції між проурядовою та опозиційною партією поки що не надходило.
ТСН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору