Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко підозрює Януковича і Ющенка у змові

Україна і світ 03-кві, 2009, 07:199 prov 1 015
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко підозрює, що Партія регіонів блокує трибуну Верховної Ради за домовленістю з Президентом Віктором Ющенком. Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції.


"У мене є така підозра, що може бути створене підприємство з обмеженою відповідальністю, знаєте, приблизно, за принципом таким: ми блокуємо - а ти оголошуєш дострокові вибори в Україні Указом. Ну, приблизно така кооперація. Знаєте, і це може бути така підготовка до дострокових парламентських виборів, які вони дуже хотіли б провести разом з президентом України, на жаль", - сказала глава уряду, яку цитує кореспондент ЛІГАБізнесІнформ.


Ю.Тимошенко побачила у блокуванні трибуни Верховної Ради "кооперацію" між Віктором Януковичем і Віктором Ющенком у прагненні провести дострокові парламентські вибори в Україні.


"А це означає, що вісім місяців будуть країну смикати, будуть в країні знищуватися залишки стабільності, і найголовніше - що потім знову країна залишиться на багато місяців без уряду, без більшості у Верховній Раді. Я хочу коротко сказати, що наша політична команда цього не допустить... Такі спроби вже робилися, і вони закінчилися нічим, і ці спроби закінчаться нічим. Я просто ним обіцяю, що я не дам їм руйнувати і громити країну", - сказала Ю.Тимошенко.


Прем'єр наголосила, що зараз немає правових підстав для проведення дострокових парламентських виборів.


Нагадаємо, представники парламентської фракції Партії регіонів у четвер, 2 квітня, заблокували трибуну Верховної Ради, президію ВР і ложу уряду. Таким чином, "регіонали" виконали свою обіцянку заблокувати трибуну ВР, якщо уряд не представить свій антикризовий план. Блокувати роботу парламенту представники Партії регіонів збираються два дні - 2 і 3 квітня.


Пізнє Партія регіонів попередила, що може взяти під контроль телеканал "Рада", аж до вживання заходів для відсторонення від роботи керівництва телеканалу, якщо не буде включено прямої трансляції із зали пленарних засідань ВР. Водночас, представники дирекції телеканалу стверджують: вони повинні транслювати тільки пленарні засідання Верховної Ради.

http://news.liga.net/ukr/news/NU092537.html
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору