Рівне:

Створення та просування сайтів

ТЯГАЮЧИ ЧУЖИХ ДРУЖИН

Спорт 09-чер, 2005, 11:459 prov 1 046
Колишній форвард Національної баскетбольної асоціації (НБА), головний скандаліст ліги останнього десятиліття Деніс Родман (Rodman) візьме участь у чемпіонаті світу з перетаскування дружин, що у липні пройде у Фінляндії. Учасники чемпіонату повинні переносити дівчат не молодших 17 років, вага яких не менша 49 кілограмів.
Ці змагання вперше були проведені в 1992 році. Змагаються у бігу на 250 метрів з перешкодами (у тому числі треба перескочити через глибоку калюжу), при цьому дружину учасник несе на спині, перекинувши її ноги вперед через плечі. У випадку, якщо учасник упустить жінку при проходженні дистанції, він одержує 15-секундний штраф. У цьому своєрідному виді спорту фіксуються світові рекорди. Зараз володарем вищого досягнення є естонська пара Марго Уусорг і Біргіт Ульріхт, які здолали дистанцію за 55,5 секунд.
44-річний Родману доведеться тягнути чужу дружину, оскільки він не одружений. Для таких учасників передбачена можливість узяти дружину “напрокат”. Нагадаємо, що Родман після завершення спортивної кар’єри знімався в кіно, брав участь у рестлінг-боях разом з Халком Хоганом і вів ток-шоу на телебаченні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору