Рівне:

Створення та просування сайтів

ВУЛИЦІ СТАНУТЬ СВІТЛІШИМИ

Актуально 30-чер, 2005, 12:529 prov 1 030
Невдовзі мешканцям Рівного не доведеться ходити темними вулицями, пильно вглядаючись у нічну пітьму. Для цього народні обранці прийняли рішення з бюджету міста виділити двісті тисяч гривень на закупівлю лічильників, що обліковуватимуть використану електроенергію вдень і вночі.
Як зазначив директор підприємства “Міськсвітло” Олександр Лецкалюк, таке нововведення фахівці його підприємства планували запровадити вже давно, проте для цього постійно бракувало грошей.
– Можливо, така ситуація тривала б і надалі, – зауважив пан Лецкалюк, – якби не вступила в дію постанова Кабінету Міністрів України щодо запровадження нових пільгових тарифів на освітлення населених пунктів. Відтак, за витрачену кіловат-годину місто сплачуватиме шість копійок, а не 30, 3 копійки, як це було досі. Крім того, для більш раціонального використання електричної енергії у місті вже почали встановлювати багатотарифні лічильники.
Таким чином, на думку пана Лецкалюка, до Дня Незалежності, коли встановлення лічильників буде повністю завершене, наше місто освітлюватиметься в нічний час майже на сто відсотків.
Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору