Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 30-чер, 2005, 13:029 prov 1 332
Вбив матір?
Правоохоронці затримали 31-річного мешканця Зарічненського району за підозрою у вбивстві 63-річної матері. У жінки лікарі констатували переломи гомілки, правого передпліччя, численні крововиливи на голові та тілі.

Випав із вікна
Із другого поверху власної квартири о першій годині ночі випав 25-річний Руслан Я. Потерпілого із травмою хребта госпіталізували.
Отруїлись чемерицею
Двоє рівнян 32-річна Вероніка Ч. та 28-річний Ігор Л. через необережність випили настойку чемериці. Із діагнозом отруєння вони госпіталізовані до
Рівненської міської лікарні.

Фальшиве сало
Працівники ДАІ та УБОЗУ під час відпрацювання Млинівського району у селі с.Ужинець затримали автомобіль Рено-Мажор з напівпричіпом, яким керував Олександр К. з Луцька. Він перевозив з Польщі 16 тонн 720 кг блоків м’яса курей та 3 тонни 200 кг свинного сала за документами, які викликають сумнів. Автомобіль з вантажем було доставлено в Млинівський РВ УМВС.

Дві смерті у ДТП
25 червня о 14:40 год на автодорозі Київ-Ковель, водій автомобіля ЗІЛ 131 С., 1956 р.н., житель Перемишлянського р-ну Львівської обл. при виконанні дорожніх робіт не встановив дорожні знаки і став на проїжджій частині зустрічного руху. Внаслідок цього водій легкового автомобіля КІА-РІО Михайло С., 1952 р.н., житель міста Києва, не справився з керування та допустив зіткнення із ЗІЛом. У результаті ДТП водій автомобіля КІА-РІО і його пасажирка Олена П., 1958 р.н., від отриманих травм померли на місці пригоди. Двоє інших пасажирів – 51-річна Зоя С. та 18-річний Олександр С. із політравмою доставлені до Рокитнівської ЦРЛ.

Чотири самогубства за три дні
Вранці 24 червня в селі Дмитрівка Дубенського району в хліві свого господарства повісився 46-річний С. Ввечері цього ж дня в селі Біле Володимирецького району покінчив життя самогубством 24-річний В. Наступного дня вранці звів рахунки із життям 48-річний житель міста Сарни.
27 червня у власному помешканні застрелився з незареєстрованої рушниці 31-річний житель села Переброди Дубровицького району.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору