Рівне:

Створення та просування сайтів

ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА

Спорт 30-чер, 2005, 13:079 prov 1 353
У неділю на рівненському стадіоні технічних видів спорту “Мототрек” відбулася чергова гонка другої польської ліги зі спідвею.
Рівненська команда “Україна-Рівне” приймала польський колектив ТЗ “Лодзь”. У гостях підопічні Володимира Трофимова поступилися 39:51, тому вболівальники чекали на реванш. І він відбувся.
Ще в дебюті гонки польські спортсмени стримували натиск рівнян, але з шостого заїзду почала відчуватися перевага господарів. Впевнена їзда Ігоря Марка (18 очок у шести стартах), Андрія Карпова (15), Ласло Шатмарі (14) та Олега Немчука (7) стали фундаментом загальної перемоги 56:34. Всі зусилля польських гонщиків вирівняти становище були зведені нанівець повною перевагою господарів.
А трьома днями раніше наша команда змагалася в Октябрському проти місцевого “Лукойла”. На жаль, не змогли поїхати з партнерами Віктор Гайдим, Володимир Колодій та Ласло Шатмарі. Тому замість восьми гонщиків у нашої команди було семеро. Як підсумок – поразка 27:63. Найбільше очок у гостей набрали Ігор Марко (10 очок), Андрій Карпов та Володимир Трофимов (по шість), а у господарів Ренат Гафуров – 12.
Після гонки керівник команди “Україна-Рівне” Володимир Трофимов сказав:
– Перед поїздкою в Октябрське ми не ставили перед собою якихось планів. Хотіли перенести гонку, на жаль, господарі нас не підтримали. Шкода – місцеві вболівальники були позбавлені можливості спостерігати вперту боротьбу, бо до Октябрська поїхало лише сім гонщиків, при умові, що за регламентом має їздити вісім.
Сьогоднішній результат з командою з Лодзя – закономірний. Ми були сильніші і перемогли. Зараз відчуваємо проблему з технікою. Надіємося на підтримку та допомогу облдержадміністрації та особисто губернатора області Василя Червонія.
У вівторок на мототреці львівського міста Червоноград відбулася міжнародна гонка, присвячена Дню Конституції. “Бал” на ній правили гонщики команди “Україна-Рівне”. Переможцем змагань став угорський легіонер Ласло Шатмарі, а на другу сходинку подіуму піднявся Ігор Марко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору