Рівне:

Створення та просування сайтів

Завершили на мінорній ноті

Спорт 20-жов, 2005, 10:089 prov 1 173
На жаль, не змогла рівненська спідвейна команда потрапити до першої польської ліги. Повторної гонки “України-Рівне” з польською “КСЖ” з Кросно (вдома ми поступилися 44:46) на виїзді не відбулося.
Лише чотири гонщики нашої команди прибули на гонку – Олег Немчук, Ярослав Полюхович, Ігор Марко та Ласло Шатмарі. Через це головний суддя зарахував технічну поразку команді “Україна-Рівне” 0:40. Після цього відбулася товариська гонка за участю трьох спортсменів української команди (Ласло Шатмарі відмовився їздити) та кількох місцевих проти “КСЖ”, де перемогли господарі 54:23. Через погодні умови гонка до кінця не була проведена. Найрезультативнішим серед українців набрав Ігор Марко – 11 очок, п»ять на рахунку Ярослава Полюховича й одне в Олега Немчука.
А перед цим, у п»ятницю, відбулася міжнародна гонка Кубок Рівного. На старт вийшли гонщики з України, Росії, Угорщини, Польщі та Чехії. Через сильний дощ заїзди довелося припинити і переможця не було виявлено. Після трьох заїздів поляк Славомір Дудек набрав вісім очок, по сім було у його земляків Анджея Хущі та Рафала Ковальські. Далі йшли Ласло Шатмарі – шість очок після двох заїздів і п»ять у Ігоря Марка.
Проте не ці гонки зараз на вустах рівненських вболівальників спідвею. Всі говорять про конфлікт, який виник між керівником команди “Україна-Рівне” Володимиром Трофимовим та головою обласної федерації мотоциклетного спорту Сергієм Кричильським. Причиною сварки стали гроші, які були отримані з реалізації білетів на гонки за участю команди “Україна-Рівне”. Чим завершиться це протистояння – невідомо. Зараз можна сказати одне – найбільш постраждає від цього простий вболівальник, який любить спідвей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору