Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 07-лип, 2005, 13:419 prov 921
Рівняни очікують
подорожчання електроенергії
Останнім часом серед мешканців Рівного почали поширюватися чутки про збільшення ціни на електроенергію, розмір якої останні шість років залишався сталим. Приводом для такого обговорення стала нещодавня заява міністра палива та енергетики Івана Плачкова про наміри підвищити тарифи до такого рівня, який би зміг повністю покрити собівартість електроенергії. Здебільшого ці нововведення стосуватимуться підприємств і людей з нормальними фінансовими статками, для решти – будуть передбачені спеціальні дотації. Незважаючи на гучні і водночас малоприємні для пересічного громадянина заяви про можливе подорожчання електроенергії, керівництво ЗАТ “Ей-і-Ес Рівнеенерго” запроваджувати нові тарифи, які за попередньою інформацією мають бути приблизно на двадцять відсотків вищими за теперішні, не поспішає.
Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю “Рівнеенерго”, жодних офіційних документів з Києва про нові тарифи на електроенергію вони поки що не отримували.
Житлових масивів
у Рівному стане більше
Вже незабаром може розпочатися будівництво нового житлового масиву, що фахівці управління капітального будівництва Рівненського міськвиконкому планують розмістити неподалік загальноосвітньої школи № 19 на виїзді з Рівного у напрямку Луцька. На разі, як повідомив начальник цього управління Сергій Полоцький, розробка необхідної проектної документації вже завершена, залишилося вирішити фінансові питання.
– План будівництва нового мікрорайону, – зазначив пан Полоцький, – передбачає розташування стоянок для легкових автомобілів не під вікнами будинків, а в підземних гаражах. Звичайно, деякі новобудови, що були зведені в останні роки у нашому місті, мають такі стоянки, втім, застосування подібної практики в межах цілого мікрорайону буде своєрідною новацією як для Рівного, так і для всього Західного регіону.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору