Рівне:

Створення та просування сайтів

НАРОДНИЙ РУХ ЗАРУЧИВСЯ ДОВІРОЮ ЛУГАНЧАН

Актуально 07-лип, 2005, 13:419 prov 939
Як зазначив в інтерв’ю прес-центру Народного Руху заступник голови Народного Руху, керівник апарату Народного Руху Василь Куйбіда, голова Руху, міністр закордонних справ Борис Тарасюк 3 липня, перебуваючи з візитом на Луганщині, облетів гелікоптером усю територію Луганської області аж до українсько-російського кордону з метою ознайомлення з проблемами регіону.
В рамках візиту відбулася зустріч з громадськістю Луганщини та з лідерами демократично-патріотичних сил області. За результатами перебування відбулася прес-конференція.
Василь Куйбіда цього дня перебував у Сєвєродонецьку, де зустрівся з громадськістю міста і району.
– Місцевих жителів найбільше хвилюють повільні зміни в державі і в органах державної влади. Вони очікують більш радикальних дій від Президента України та уряду, сподіваються на підтримку демократичних сил регіону, на те, що держава через органи самоврядування активно реалізовуватиме свою політику і не віддаватиме її на відкуп місцевій бюрократії, – розповідає пан Куйбіда. – Це стосується насамперед Донеччини, менше – Луганщини. На відміну від Донеччини, на Луганщині в органах місцевого самоврядування сталися значні зміни. Приміром, на Донеччині з 17 голів райдержадміністрацій на своїх посадах залишено 12. На Луганщині фактично усіх голів змінено. Звичайно, не обійшлося без кадрових помилок, про що твердять місцеві жителі на зустрічах.
За спостереженнями Василя Куйбіди, луганчани дуже тепло ставляться до Народного Руху. Жителі регіону висловили сподівання, що Народний Рух як одна з найбільш активних і впливових політичних сил докладеться до того, щоб зміни відбувалися динамічно. На усіх зустрічах з представниками Народного Руху луганчани завдячували візиту народних депутатів-рухівців до їхнього регіону, які насамперед цікавляться їхньою думкою, намагаючись разом з ними розв’язати болючі проблеми.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору