Рівне:

Створення та просування сайтів

“МАЯК” ЗАПАЛЮЄ СВІТЛО

Спорт 07-лип, 2005, 13:509 prov 1 245
Лише два тури залишилося зіграти у першому колі чемпіонату області з футболу у першій лізі. Проте вже одна команда завершила першу половину змагань. Рівненський “Водник”, де виступають студенти НУВГП, в зв’язку із закінченням навчання провів свої одинадцять ігор. На жаль для студентів, на канікули вони пішли у поганому дусі – поразка в Оржеві від місцевого “ОДЕКа” 9:0 настрою не додала.
Ця перемога дозволила підопічним Григорія Шаламая продовжити очолювати турнірну таблицю – 24 очки після десяти матчів. Проте за втраченими очками очолює змагання сарненський “Маяк” – 22 очки і дев’ять ігор.
У дев’ятому турі сарненці грали у Рівному проти “Хіміка”. Початок був за господарями, які створили не один гольовий момент, але підводила влучність. Не забиваєш ти, забивають тобі. У другому таймі відзначився Анатолій Борейчук (59 хвилина) і господарям довелося відігруватися. Через вісім хвилин Дмитро Калюжний відновив рівновагу – 1:1. Кінцівку матчу краще провели сарненці, проте контратаки “Хіміка” були гострими. Героєм матчу став сарненчанин Анатолій Борейчук. У компенсований час рівняни порушили правила у центрі поля. Футболісти “Маяка” розіграли його і з флангу послідувала навісна передача. Воротар та захисники не завадили Анатолію забити головою переможний гол – 1:2.
Серед інших ігор можна відзначити чергову поразку здолбунівського “Волинь-Цемента”. Вдома віце-чемпіон поступився дубровицькому “Лісоводу” – 0:2. На голи гостей у першому таймі у господарів не знайшлося вагомих аргументів. Шкода, але один із головних претендентів на чемпіонство команда “Волинь-Цемент” скотилася в середину турнірної таблиці і втратила всі надії на боротьбу за перше місце.
Результати решти ігор: “Водник” – “КамАЗ-Агро” – +:-, “Волинь-Цемент” – 0:2, “ЕПМ” – “Лісовод” – 1:1, “Сокіл” – “Верес-2” – 4:1, “Хімік” – “Маяк” – 1:2, “ОДЕК” – “Водник” – 9:0, “Водник” – “Маяк” – 0:2.
Кращим бомбардиром є Олександр Бондаренко з “ОДЕКа” – 10 голів у 9 іграх, 9 голів у 9 іграх у Юрія Гуменюка з рівненського “Хіміка”.
Лише один тур залишилося провести у другій лізі. Щільність у турнірній таблиці така, що втрата трьох очко може відкинути колектив з верху вниз. Лідера рокитнівського “Гутника” (16 очок) відділяє від команди ФК “Острог”, яка має в своєму доробку 12 очок і посідає сьоме місце.
Результати восьмого туру: “Олімп” – “Сокіл-Північ” – 0:1, ФК “Острог” – “Хлібороб” – 2:0, “Енергія” – “Будівельник” – 1:0, “Челсі” – “Гутник” – 1:2, “Штурм” – “Случ” – 1:0.
Список бомбардирів очолює Андрій Клімчук (“Енергія”) – вісім голів у восьми іграх.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору