Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Спорт 07-лип, 2005, 13:529 prov 970
У суботу та неділю в Києві проходив чемпіонат України з легкої атлетики, який став відбірковим турніром перед першістю світу, яка пройде на початку серпня в Хельсінкі. Приємно, що серед чемпіонів є рівняни: Вадим Слободенюк був першим на дистанції 3000 м з/п, а Андрій Скварук у метанні молота.
* * *
Триває одна з найпрестижніших велогонок “Тур де Франс”. Після трьох етапів у загальному заліку лідирує американець Девід Забріскі. Рівнянин Сергій Гончар посідає поки сорокове місце.
* * *
Аргентинська збірна стала володарем золотої медалі чемпіонату світу з футболу серед юнаків, який завершився в голландському місті Утрехт. У фіналі вона виграла в суперників з Нігерії – 2:1. “Бронза” дісталася команді Бразилії, що перемогла юних футболістів Марокко – 2:1.
* * *
Газета “Команда” провела десяте опитування українських журналістів, що спеціалізуються на футболі, з метою визначити кращих арбітрів і кращого асистента арбітра чемпіонату України. Цього разу в завзятій боротьбі “Золотий свисток” дістався львів’янину Андрію Шандору, а “Золотий прапорець” кращого асистента головного арбітра – Тарасу Климу з Івано-Франківська.
* * *
Форвард національної збірної України й німецького “Байєра” Андрій Воронін повернувся з відпустки в розташування команди й прийняв участь у тренуванні леверкузенців. Тренер “Байєра” Клаус Аугенталлер відзначив, що повернення до команди гравців збірних Вороніна, Бербатова внесе хвилю конкуренції в тренування команди.
* * *
З наступного чемпіонату в луцькій “Волині” не буде ще двох легіонерів – півзахисників боснійця Броніслава Круніча й серба Олександара Тришовича. Днями вони підписали контракти із клубом російської прем’єр-ліги “Томь”. У минулому сезоні саме ці футболісти були головними творцями в команді Кварцяного. Вони ж провели більше всіх матчів за луцький клуб у чемпіонаті й Кубку України (Круніч – 32 матчі, 9 голів, Тришович – 33 матчі, 10 голів).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору