Рівне:

Створення та просування сайтів

Вишиванкою по безробіттю

--- 14-лип, 2005, 17:199 prov 933
У Рівненського обласного центру зайнятості новий начальник – Роман Ширко. Його 12 липня представив голова облдержадміністрації Василь Червоній, який у честь такої події (чи то з інших причин) убрався у вишиванку. Приїхав на представлення і директор Державного центру зайнятості Віктор Сидоренко.
Хоча самому пану Ширку слова не надали, але дещо про нього розповів голова ОДА. Він представив начальника центру зайнятості як молоду, але мужню і досвідчену людину. Народився Роман Ширко у 1963 році у селищі Степані, що на Сарненщині. У 1985 закінчив Рівненський інститут водного господарства. З 1995 року до 2004 обіймав посаду начальника відділу комунального майна Рівненського міськвиконкому, а з червня 2004 року працював керівником Рівненського координаційного центру Координатора проектів ОБСЄ в Україні.
Окрім того Василь Червоній наголосив, що ситуація із безробіттям, яка є нині у нашій країні, не може задовільнити нову владу. Потрібно вносити зміни, і велике значення надається тут центрам зайнятості.
Щорічно мають створюватися нові робочі місця – 1 мільйон в Україні, а в області цьогоріч планується створити 14 тисяч. Хоча, чи доречне тут визначенння “створення”, – питання суперечне. Усе це має відбуватися за рахунок легалізації уже існуючих робочих місць – базарників, водіїв… Так, за словами пана Червонія, нині у Рівному із перевірених 500 перевізників мікроавтобусів лише один з десяти працює легально.
Як позитив, голова облдержадміністрації відзначив, що від початку 2005 року в області створено уже понад 8 тисяч робочих місць. Причому багато з яких у Володимирецькому, Сарненському, Рокитнівському та Дубенському районах.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору