Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 14-лип, 2005, 17:309 prov 1 014
Вкрали муляжі зброї
Невідомі злочинці обікрали музей Героя Радянського Союзу Миколи Приходька. Зацікавила злодіїв несправжня зброя, якою хіба що можна когось налякати. Викрали муляжі кулемета Дегтярьова та карабіна.

Біда чатує на дорозі
Внаслідок зіткнення автомобілів “Вольво” та “Жигулі” минулої п’ятниці у Рівному отримали поранення четверо людей. У Бармаках, що під Рівним, – перекинувся ЗІЛ. Водій на рівній дорозі не впорався з керуванням. Швидка допомога забрала його у міську лікарню.

Люди гинуть на водоймах
За тиждень через необережне поводження на воді зафіксовано нові смерті. В озері поблизу с. Заозер’є Зарічненського району знайдено тіло 19-річного Івана Ж., жителя с. Городище Рівенського району. У водоймищі поблизу смт. Томашгород Рокитнівського району під час купання втопився 25-річний Василь Б. А у ставку поблизу с. Ступно Здолбунівського району знайдено тіло 25-річного Сергія К.
Пощастило врятувати 20-річного Юрія Р., який у нетверезому стані мало не втопився у Рівному у водоймі біля кафе “Венеція”, що на вулиці Кіквідзе.

Жити чи не жити?
З невідомої причини намагалася покінчити зі своїм юним життям 17-річна студентка РДГУ Тетяна Г. З різаними ранами лівого передпліччя вона потрапила в лікарню.

Нещастя в Городку
На БУ-39 у с. Городок 11 липня під час виконання висотних робіт упали з висоти четвертого поверху дев’ятнадцятирічний Роман Ж. та 39-річний Петро Р. Дев’ятнадцятирічний хлопець отримав перелом правої гомілки, забій головного мозку, рвані рани обличчя, а його напарник – перелом правої гомілки, перелом та вивих кісток лівого стегна, забій тулуба. Обох потерпілих госпіталізували в реанімаційне відділення Рівенської ЦМЛ. Їхній стан – тяжкий.

Не губіть кримінальні справи
Рівненська прокуратура порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.367 Кримінального Кодексу України (службова недбалість) щодо працівників Рівенського міськвідділу внутрішніх справ. Їх звинувачують у загубленні 35 кримінальних справ упродовж 1995-2001 років.

За матеріалами ЦГЗ УМВС України в Рівненській області підготувала Людмила МАРЧУК.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору