Рівне:

Створення та просування сайтів

З вини водіїв страждають люди

Кримінал 04-сер, 2005, 10:289 prov 946
З вини водіїв, котрі з певні причини не справляються з керуванням своїх автомобілів, нерідко страждають сторонні люди, які опинилися в ту мить обабіч дороги: або йшли тротуаром, або ж навіть просто стояли.
Минулої суботи в Кузнецовську біля першої ночі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали дев’ятнадцятирічний Володимир та сімнадцятирічний Дмитро, які стояли на узбіччі дороги за автомобілем “Мitsubishi galant”. Якраз навпроти телевізійної вежі на другорядній дорозі промислової зони РАЕС водій авто “Fiat uno” Михайло не справився з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та наїхав на автомобіль “Мitsubishi galant”. У результаті ДТП Володимир із черепно-мозковою травмою у коматозному стані госпіталізований у реанімаційне відділення Кузнецовської СМСЧ-3. Дмитро відбувся легшими травмами: із рваними ранами лівого бедра, забоями правої кисті руки, пошкодженням зв’язок правого суглоба він також госпіталізований у травматологічне відділення Кузнецовської СМСЧ-3.
Подібна пригода трапилася наступного дня – 31 липня у Володимирці. Не справився з керуванням вісімнадцятирічний мотоцикліст Павло. В результаті постраждав не тільки він сам (струс головного мозку, перелом кісток носа, перелом верхньої щелепи), але й дві чотирнадцятилітні дівчинки: Леся, учениця Рівненської ЗОШ №25 (струс головного мозку, вивих нижньої щелепи) та Наталя, учениця місцевої Воронківської ЗОШ (забій головного мозку, закритий перелом правої скроневої кістки).
У важкому стані з пошкодженням хребта та спинного мозку опинився в лікарні тридцятирічний острожанин Олег Д. Керуючи автомобілем “Пежо-406”, у с. Грем’яче Острозького району він врізався в бетонну електроопору. Зафіксовані і наїзди на велосипедистів. Лише за один вихідний день – неділю – на дорогах виявлено 25 водіїв у нетверезому стані, безліч порушень правил дорожнього руху.
За матеріалами ДАІ УМВС України в Рівненській області Людмила МАРЧУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору