Рівне:

Створення та просування сайтів

В Рівному відбудеться аукціон з продажу земельних ділянок в районі вулиць Дубенської, Жукова та Луцької

Останні новини 16-січ, 2009, 13:059 prov 2 773
Аукціон відбудеться в приміщенні будинку виконавчого комітету за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 12-а (управління комунальною власністю, 2-й поверх) об 11-й годині.

ЛОТ № 1

- Предмет продажу - земельна ділянка несільськогосподарського призначення в м.Рівне в районі вулиць Дубенської, Жукова та Луцької.
- Цільове призначення - будівництво та обслуговування житла.
- Містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки - будівництво індивідуальних і блокованих житлових будинків.
- Загальна площа - 752 кв.м.
- Стартова ціна продажу: 146776,59 гривень.
- Сума застави: 14 677,66 гривень.


ЛОТ № 2

- Предмет продажу - земельна ділянка несільськогосподарського призначення в м.Рівне в районі вулиць Дубенської, Жукова та Луцької.
- Цільове призначення - будівництво та обслуговування житла.
- Містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки - будівництво індивідуальних і блокованих житлових будинків.
- Загальна площа - 752 кв.м.
- Стартова ціна продажу: 146776,59 гривень.
- Сума застави: 14 677,66 гривень.


Умови участі в аукціоні

1. З моменту опублікування повідомлення, управління комунальною власністю надає можливість всім особам, які бажають взяти участь в аукціоні, отримати консультації з питань проведення земельного аукціону, ознайомитися з технічною документацією.
2. Управління комунальною власністю забезпечує рівні умови участі в аукціоні всіх заявників та дотримання конфіденційності інформації, що міститься у поданих матеріалах.
3. Для участі в аукціоні заявники подають до управління комунальною власністю:
- заяву на участь в аукціоні;
- копії платіжних документів про сплату реєстраційного внеску (17 грн.) та застави 14 677,66 грн. (10% від стартової ціни);
- інформацію про заявника:
для юридичної особи - повна назва, місцезнаходження та реквізити;
для фізичної особи - прізвище, ім'я, по-батькові, реквізити документа, що посвідчує особу, адреса, контактний телефон;
- згода заявника виконувати умови аукціону;
- гарантійний лист про відшкодування витрат, пов'язаних із виготовленням проекту відведення та експертної оцінки земельної ділянки, яка виставляється на аукціон;
Разом із заявою (для юридичних осіб) подаються такі документи:
- нотаріально посвідчені копії:
" установчих документів(статут, положення),
" установчий договір (при наявності),
" свідоцтво про державну реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності;
- копія довідки про включення до єдиного державного реєстру підприємств та організацій України;


Загальні умови продажу:


1. Власник земельної ділянки зобов'язаний виконувати свої обов'язки відповідно до вимог статті 91 Земельного кодексу України.
2. Власник земельної ділянки зобов'язаний забезпечувати вільний доступ відповідних інженерних служб міста для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд на них, що знаходяться в межах придбаної ним земельної ділянки.
3. Приступати до використання земельної ділянки до встановлення її меж в натурі (на місцевості), одержання документа, що посвідчує право власності на неї, та державної реєстрації забороняється.
4. Переможець аукціону зобов'язаний протягом 30-ти календарних днів з моменту укладання договору купівлі-продажу внести платежі за придбану земельну ділянку несільськогосподарського призначення шляхом безготівкового перерахування на обумовлений договором рахунок. У випадку затримки оплати покупцем за земельну ділянку нараховується пеня в розмірі подвійної облікової ставки Національного банку України, яка діяла в період, за який сплачується пеня. Пеня обчислюється від суми простроченого платежу за кожний день та вноситься на обумовлений договором рахунок.
Платіжним засобом, за допомогою якого будуть здійснюватись розрахунки
за придбану земельну ділянку, є грошова одиниця України.
5. У випадку відмови переможця аукціону від придбаної земельної ділянки після її продажу, договір вважається розірваним. При цьому переможець аукціону сплачує управлінню комунальною власністю штраф у розмірі 20-ти відсотків від ціни придбаної земельної ділянки, а внесена застава не повертається.
6. Управління комунальною власністю надає можливість попереднього ознайомлення із земельною ділянкою.
7. Ознайомитись з проектом землеустрою можна в управлінні комунальною власністю (вул. Соборна-12А; каб. 211 тел. 22-58-95).
8. Застава в розмірі 10-ти відсотків від стартової ціни продажу, а саме 14677,66 грн вноситься покупцем на р/р 37326006001012 в УДКУ в м. Рівне, МФО 833017, отримувач - управління комунальною власністю, код 26259563.
9. Реєстраційний внесок в розмірі 17 гривень за участь в аукціоні вноситься покупцем на р/р 31418544700002 в УДКУ в м.Рівне, МФО 833017, отримувач - місцевий бюджет м. Рівне, ЗКПО- 22586331, код платежу 24060300.
10. Прийом заяв на участь в аукціоні здійснюється в управлінні комунальною власністю за адресою: м. Рівне, вул. Соборна- 12А, каб. 211.
11. Останній день прийому заяв та перерахування реєстраційного внеску і застави - 9 лютого 2009 року.
Контактний телефон: 22-58-95.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору