Рівне:

Створення та просування сайтів

Причиною загибелі дитини на Рівненщині можуть визнати халатність її матері

Останні новини 16-січ, 2009, 20:089 prov 919
Причиною загибелі дитини на Рівненщині можуть визнати халатність її матері
Трагедія сталася пізно ввечері 15 січня в селі Бриків Корецього району на Рівненщині. Як повідомив інспектор центру пропаганди головного управління МНС в Рівненській області Дмитро Мельник, на місці пожежі в цьому селі виявлено тіло дитини. Загиблою виявилася Ангеліна 2005 р.н. Про це сьогодні, 16 січня, повідомляє власкор ЗІКу.
Пізніше, як зазначається в повідомленні, працівники МНС встановили, що у будинку проживала сім’я з двох чоловік: матері, громадянки 1986 р.н., та її трирічної доньки. Жінка виховувала дитину одна, без чоловіка, ніде не працювала та, за даними рівненських «еменесників», полюбляла вживати спиртні напої.
За словами голови сільської ради, сім’я перебувала на обліку як неблагополучна, матір навіть намагалися позбавити батьківських прав. Рятувальники встановили, що причина пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення. З відритої печі на підлогу випала палаюча жарина і почала тліти, в результаті утворився смертоносний чадний газ, від якого і загинула дитина. У той вечір жінка залишила дитину одну в дома.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору