Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині через халатність матері зигинула 3 – річна дівчинка

Останні новини 19-січ, 2009, 09:409 prov 1 027
О 22:40 15 січня до чергового диспетчера Корецького райвідділу ГУ МНС у Рівненській області за телефоном 01 надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Бриків.
На місце виклику негайно виїхав черговий караул державної пожежної охорони Корецького райвідділу МНС. Прибувши за вказаною адресою, вогнеборці терміново провели розвідку та виявили в оселі, поблизу печі вигорівшу підлогу на площі одного метру квадратного, ще за хвилину рятувальники знайшли тіло дитини. Як згодом з’ясувалося, загиблою виявилася Ангеліна 2005 року народження.
Відновлюючі передумови страшної трагедії, працівники МНС встановили, що у будинку проживала сім’я з двох чоловік: матері, громадянки Наталії 1986 року народження та трьохрічної доньки. Наталія виховувала дитину одна без чоловіка, ніде не працювала та полюбляла вживати спиртні напої, нерідко її бачили частим гостем у місцевих „генделиках”. Зі слів голови сільської ради, дана сім’я перебувала на їхньому обліку, як не благополучна, матір навіть намагалися позбавити батьківських прав. Рятувальниками було встановлено, що причиною пожежі є порушення правил експлуатації пічного опалення, а саме - з відритої печі на підлогу випала палаюча жарина та почала тліти, в результаті утворився смертоносний чадний газ від якого і загинула дитина. У той вечір, Наталія не змінила своїм смакам, залишила дитину одну в дома та відпочивала у сільському „ресторані”. На даний час, горе-мати знаходиться в місцевому райвідділі міліції, де дає пояснення правоохоронцям.
Це вже не перший випадок загибелі дітей у цьму місяці на Рівненщині. 9 січня у Володимирецькому районі через дитячі пустощі з вогнем загинула 4-річна дівчинка. Шановні громадяни! Щоб уникнути біди необхідно неухильно дотримуватись елементарних правил безпеки. Не залишайте дітей без нагляду. Не використовуйте для розпалення пічок легкозаймисті речовини. Не забувайте вимикати електроприлади перед виходом з будинку. Не перевантажуйте електромережу. Роз’яснюйте дітям небезпечність забав з вогнем, бережіть їх життя, — повідомила прес-служба МНС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору