Рівне:

Створення та просування сайтів

Яворівського вбивцю шукали цілу ніч, однак досі не впіймали

Кримінал 18-січ, 2009, 14:299 prov 1 261
Як повідомив сьогодні, 18 січня, власкору ЗІКу начальник Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області, майор міліції Руслан Домніцак, громадянина В., який учора опівдні ударом ножа в серце вбив мешканця Яворова Юрія Заболотного, досі не упіймано.

Головний міліціонер Яворівського району каже, що на пошуки вбивці, які не переривалися і впродовж усієї нинішньої ночі, кинуто усі сили райвідділу міліції.

Довідка ЗІКу.

17 січня у власному помешканні ударом ножа в серце вбито 53-річного підприємця, майстра спорту, чемпіона світу з кидання молоту Юрія Заболотного.

До загиблого зайшов гр. В., який вимагав у нього гроші на наркотики, а отримавши відмову, вдарив його ножем. Медики, які прибули на місце події, були безсилі. Особа вбивці правоохоронцям вже відома – це мешканець Яворова В’ячеслав В., 1951 року народження, який 20 років провів у тюрмах за грабежі, розбої, наркотики. Тепер він інвалід ІІ групи. Неодружений. Ніде не працює, наркоман. У грудні минулого року він напав на Залузьку школу, погрожуючи двома ножами. А в листопаді вчиняв напад на Яворівську районну лікарню, вимагаючи від медперсоналу психотропні засоби. За це проти нього було порушено кримінальну справу, проводилося слідство. Але рецидивіста заарештовано не було, з нього взяли лише підписку про невиїзд. Зараз правоохоронці активно розшукують вбивцю.

zik.com.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору