Рівне:

Створення та просування сайтів

Голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук вважає, що Україна не готова до такого різкого підвищення ціни на газ

Останні новини 22-січ, 2009, 15:189 prov 859
Віктор Матчук вважає, що на сьогодні Україна не готова до такого різкого підвищення ціни на газ. Про це він повідом в інтерв’ю одному з центральних телеканалів країни. - 360 дол. за тис. куб. м. - це ціна нерозторопності тих людей, які так «вдало» провели переговори по питаннях газопостачання. Підвищення вартості газу для України на один долар – це зменшення обсягів виробництва, - переконаний Віктор Матчук. - Та ситуація, у якій ми перебуваємо сьогодні – невизначеність, туман, каламуть. А в каламутній воді, як відомо, легко рибку ловити. Нам потрібно якомога швидше отримати ясність у питаннях газопостачання, - наголосив голова ОДА.
За словами Віктора Матчука, для того, аби українській промисловості пристосуватись до нових цін на газ, потрібен буде час і значні кошти. У держбюджеті на 2009 рік передбачено зменшення споживання газу на 20%, натомість на енергозбереження – ні копійки, — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору