Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 21-лип, 2005, 10:519 prov 1 030
До Києва їде цукор із Мінська
Київський міський голова Олександр Омельченко запевняє, що ажіотаж на цукор в Києві продовжується за інерцією і закінчиться найближчими днями.
Пан Омельченко повідомив, що завезено до Києва 959 тонн цукру, який продається в усіх торгових точках Києва за ціною 3, 30 за кг. Одночасно в магазинах також продається і цукор, завезений раніше не з Держрезерву за цінами від 4, 60 до 5, 50 грн. за кілограм. Отже, в одному і тому магазині, зазначив Олександр Омельченко, можна придбати цукор за трьома цінами. “Хто бажає брати рафінад по 4, 70 – нема проблем, хто бажає брати цукор по 5, 20 легкорозчинний – будь ласка, хто хоче брати цукор по 3, 30, стають тричі в чергу і беруть по 10-20 кг”, – сказав пан Омельченко.
За його словами буде завезено в київські магазини ще 170 тонн цукру. Також пан Омельченко додав, що “готуємо автомобільний караван з Мінської області на четвер або на п’ятницю близько 1 тис. тонн цукру”.
– Ажіотаж, який був і ще залишково, по інерції, продовжувався вчора, думаю, що його найближчі дні не буде, – сказав міський голова, підкресливши при цьому, що це “без обмеження видачі цукру на одні руки”.

Убив немовля, яке заважало спати
У селі Форголань Виноградівського району Закарпатської області місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння кулаками побив п’ятимісячне немовля.
Як повідомили УНІАН у Центрі громадських зв’язків УМВС України в Закарпатській області, від отриманих травм дитина померла відразу.
17-річна мати померлого немовляти розповіла про трагедію місцевому фельдшеру, а медик вже повідомила міліціонерам. Коли на місце події прибули правоохоронці, підозра відразу ж впала на главу сім’ї, котрого в той час не виявилося вдома. Розшукали батька у сусідньому селі. За його словами, дитя “заважало спати”, тому він і вбив дитину.

Хакери зламали головний державний сайт Киргизії
Хакери в ніч на 19 липня зламали головний державний сайт Киргизії www.gov.kg.
Про це повідомили у відділі інформатизації і телекомунікації управління справами апарату прем’єр-міністра Киргизії, передає РІА “Новости”.
Незважаючи на посилений захист, зловмисникам вдалося здійснити “частковий дефейс”, тобто змінити окремі сторінки сайту, розмістивши на них сторонню інформацію.
Зараз сайт знаходиться в неробочому стані.
За даними РІА “Новости”, під час парламентських виборів у Киргизії, що передували “тюльпановій революції” 24 березня, хакерам вдалося частково блокувати роботу найбільших у республіці інформаційних агентств.

З Білорусії видворили дипломата
Білоруське МЗС підтвердило факт висилки з країни американського професора Террі Боша. Як повідомила прес-служба МЗС Білорусії, Бошу “відмовлено в продовженні терміну реєстрації по лінії компетентних органів”.
Офіційні власті не дають докладніших роз’яснень. Посольство США в Білорусії не коментує ситуацію.
У листі Террі Боша, поширеному в Інтернеті, записано, що протягом двох років він викладав міжнародне право в Білоруському державному університеті.
Минулої п’ятниці, за словами Террі Боша, йому і двом його донькам запропонували залишити країну, давши на збори кілька годин.
“Я думаю, що я – остання людина з Заходу в Білорусії, яка прагнула зрозуміти білоруську владу і працювати з нею, щоб допомогти цій країні”, – пише
Террі Бош.

У небі над Каліфорнією зіштовхнулися винищувачі
У понеділок, 18 липня, у небі над пустелею Мохаве, що розташована на території американського штату Каліфорнія, під час тренувального польоту зіштовхнулися два винищувачі ВМС США.
Літаки “Hornet” модифікації F/A-18E і F/A-18F були приписані до бази ВМС США “Лемур”. З невідомої поки що причини винищувачі зіштовхнулися за 60 кілометрів на північний схід від міста Ріджкрест і впали на землю.
Обидва пілоти одного з літаків устигли катапультуватися. Повідомляють, що їх було доправлено до лікарні з переломами і внутрішніми ушкодженнями. Доля пілота другого винищувача невідома. У район катастрофи відразу виїхали пошуково-рятувальні бригади.
Командування бази “Лемур” підтвердило факт зіткнення літаків, однак відмовилося розголошувати будь-яку інформацію до кінця розслідування.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору