Рівне:

Створення та просування сайтів

Ющенко називає обвинувачення на адресу свого сина брехнею

Україна і світ 28-лип, 2005, 14:189 prov 1 101
Президент України Віктор Ющенко називає брехнею обвинувачення на адресу свого сина Андрія, які містяться в публікаціях “Української правди”.
– Свого сина я ніколи не пущу по дорозі, яка б давала можливість йому ігнорувати правила дорожнього руху. Це брехня. Оплачувати ресторан у місті-герої Одесі, як там написано, купюрами пачкою і так далі – брехня, – сказав Віктор Ющенко. – Я вам даю слово – ніхто не буде червоніти за поведінку жодної моєї дитини.
Водночас, підкреслив він, якщо кожен день і до глибокої ночі за його сином стежитиме камера, буде викликатися міліція, то не є журналістська робота, “так брудно справи не робляться”, сказав Президент.
Він зазначив, що сказав сину, що може допомогти йому лише порадою:
– Учись себе захищати. Рахунок? Візьми з ресторану рахунок – скільки вас сиділо чоловік, що ви їли, що ви пили, – перед мордою того журналіста постав цей рахунок. А потім піди в суд – і вчись себе захищати.
Нагадаємо, що нещодавно на сайті “Української правди” була розміщена інформація про те, що син Президента має у користуванні автомобіль BMW М6 ціною 800 тисяч гривень. Мобільний телефон Андрія Ющенка фірми Vertu – такі ексклюзивні трубки мінімальною вартістю малолітражного автомобіля. Як пише “Українська правда”, “в Одесі за свій столик він розрахувався сімома купюрами по сто доларів. У столиці Андрій віддає перевагу клубу “Декаданс”. Там він п’є французьке шампанське “Кристал”. Вартість пляшки – теж гідна, понад 6 000 гривень”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору