Рівне:

Створення та просування сайтів

На п’єдестал запрошуються

Спорт 28-гру, 2006, 18:379 Lobanovskiy 1 027
Так уже повелося, що напередодні нового року підбиваються підсумки минулого, нагороджують та вшановують кращих, складають усілякі рейтинги. Свій рейтинг склали спортивні журналісти рівненських ЗМІ.
В номінації “Найкращі спортсмени року” перемогла Анна Хлістунова (на фото) — 34 бали. Рівненська плавчиха стрімко увірвалася до когорти кращих у Європі. Перемоги на чемпіонаті Європи в Будапешті на “довгій воді” та у Хельсінкі на “короткій” розбили скептицизм багатьох. Лише на дев’ять очок (25) відстав від молодої спортсменки наш уславлений велосипедист Сергій Гончар. Те, що порох у порохівницях ще є і він сухий, рівнянин довів на гонках Джиро д’Італія та особливо на “Тур де Франс”. В останній він переміг у двох гонках з роздільним стартом та впродовж трьох етапів був у жовтій майці лідера. Замкнув трійку кращих Олег Омельчук — 10 очок. Вдалі виступи на численних змаганнях з кульової стрільби дозволили бути в трійці. Але конкурувати із спортсменами, яких ми згадували вище, не зміг. Загалом у номінаціях було названо 15 спортсменів.
Не важко здогадатися, хто боротиметься за перемогу у номінації “Найкращі тренери року”. Своїми успіхами Анна Хлістунова завдячує двом тренерам — Сергію Воронцову та Світлані Волошиній. Перший і став переможцем — 27 очок. Світлана разом із тренером з дзюдо Михайлом Романкевичем (обоє набрали по 15 очок) ділять друге-третє місця. У номінації було названо 12 тренерів.
У наступних двох номінаціях домінує баскетбол. Дванадцять балів набрав БК-93 “Пульсар” як “Кращий клуб року” — 12 очок. Всього в опитуванні було названо сім клубів.
У номінації “Інтерв’юер року” (інша назва “Друг журналістів”) беззаперечне лідерство у Сергія Шемосюка (на фото), головного тренера БК-93 “Пульсар” — 18 очок. Було названо 10 претендентів. По чотири набрали Валерій Пархоменко, Володимир Поліщук та Сергій Гончар.
У номінації “Подія року” пальму першості зайняв товариський футбольний поєдинок між ветеранами “Динамо” (Київ) та “Спартак” (Москва) у Кузнецовську — три бали. П’ять подій набрали по одному балу.
Запекла боротьба точилася в номінації “Розчарування року”. За перемогу боролися ФК “Верес” (на фото) та спідвейна команда “Україна-Рівне”. З перевагою у три очки (18 пунктів) перемогли футболісти.
Окремо йшла номінація ”У наших серцях”, у якій було відзначено Ігоря Марка. Передчасна смерть уславленого гонщика та улюбленця не лише рівненських вболівальників сколихнула спідвейний світ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору