Рівне:

Створення та просування сайтів

Карпов став чемпіоном

Спорт 04-сер, 2005, 11:009 prov 902
На жаль, не виправдав сподівань особистий чемпіонат України зі спідвею, який відбувся у неділю. Відсутність на гаревій доріжці провідних майстрів цього виду спорту (з різних причин не стартували Віктор Гайдим, Володимир Колодій, Ігор Марко) позначилася на відвідуванні змагань.
До цього, мабуть, додалася спека, яка змусила рівнян залишити місто і шукати порятунку на берегах озер та річок. На трибуни стадіону технічних видів спорту прийшли найпалкіші вболівальники, які стали свідками малоцікавої боротьби, де переможець був відомий задовго до завершення змагань.
З перших заїздів визначилися претенденти на медалі. Головний претендент на золото Андрій Карпов з Червонограда довів, що того дня на доріжці він був найкращим – 15 очок з 15 можливих і чемпіонство. Невідомо, якби розподілилися друге та третє місця на подіумі, якби не п’ятий заїзд. Старт якого давали тричі. Останній раз на доріжку вийшов один Сергій Сенько і здобув три очки, зробивши вагому заявку на друге місце. Рівнянин Олег Немчук (знятий) та Володимир Трофимов (після зіткнення із Олегом не з’явився на доріжку) не змогли зупинити львів’янина. Як підсумок, він набрав тринадцять очок і посів друге місце.
Аби визначити бронзового призера чемпіонату України, довелося проводити перезаїзд. Однакову кількість очок, по одинадцять, набрали рівняни Олег Немчук та Володимир Омельян. У перезаїзді боротьба точилася перші два кола. Потім Володимир помітно відстав, а потім взагалі не фінішував – Олег Немчук здобув перемогу та третє місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору