Рівне:

Створення та просування сайтів

Кравчук залишає посаду

Україна і світ 11-сер, 2005, 15:559 prov 1 045
– Я збираюся порушити питання, щоб фракцію очолив хто-небудь інший, – повідомив Леонід Кравчук на прес-конференції в п’ятницю, 5 серпня.
За його словами, таке рішення пов’язане з тим, що він не може поєднувати обов’язки керівника парламентської фракції і керівника громадського форуму “Об’єднаємо Україну”.
– Я надаю винятково важливого значення форуму, – сказав Кравчук.
Депутат також заявив, що його рішення не пов’язане з наявністю якихось проблем у СДПУ(о).
Відповідаючи на запитання журналістів про можливу кандидатуру на посаду лідера фракції, депутат сказав: “Є люди, які здатні її очолити”.
Кравчук зазначив, що це питання вирішуватиметься голосуванням на фракції: тоді буде внесено його заяву і запропоновано всім членам фракції висловити думку про можливого лідера.
– Свою думку я висловлю шляхом голосування, – наголосив він.
За словами Кравчука, у вересні планується проведення установчого з’їзду форуму “Об’єднаємо Україну”.
Під час його роботи планується затвердити організаційну структуру форуму. Кравчук сказав, що однією з цілей створення цієї організації є отримання політичного представництва в парламенті.
За словами депутата, це необхідно для виконання завдань форуму і для впливу на рішення влади.
Кравчук заявив, що під час установчого з’їзду форуму обговорюватиметься питання про створення блоку партій, що підтримують форум.
За словами депутата, саме на основі такого блоку планується створити парламентську фракцію.
Колишній Президент України Леонід Кравчук ініціював створення широкого громадського форуму “Об’єднаємо Україну” з метою подолання тенденцій розколу в Україні, що з’явилися після останніх виборів Президента, зміцнення демократії і контролю за діями влади.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору