Рівне:

Створення та просування сайтів

БЮТ прогнозує розкол Нашої України

Україна і світ 31-сер, 2006, 12:539 prov 1 022
У Блоці Юлії Тимошенко прогнозують розкол парламентської фракції блоку партій “Наша Україна” і приєднання значної її частини до опозиції.
— Думаю, що почнеться щось на зразок сколювання депутатів. В одних фракціях це буде сколювання, а в інших — розколювання. Сколюванням я називаю відшарування частини депутатів (десь 10-20%), а розколюванням — коли фракція поділяється практично навпіл. Наприклад, “Наша Україна”, впевнений, розколеться навпіл, й одна її половина, а може, і більша частина, приєднається до об’єднаної опозиції. Такі процеси можуть пройти й у Соціалістичній і навіть у Комуністичній партіях, — заявив член фракції БЮТ Дмитро Видрін.
Політик виключив можливість розколу БЮТ, однак допускає “сколювання” на рівні 5-7% від загальної чисельності блоку.
Відповідаючи на запитання щодо позиції лідера Української народної партії Юрія Костенка, який відмовився від пропозиції приєднатися до єдиної опозиції, Видрін підкреслив, що в рядових членів УНП може бути “своя думка”.
— Тому почекаємо і подивимося, яка вона буде в рядових представників УНП, — зазначив депутат.
Щодо теми припинення депутатських повноважень членів фракції БЮТ, які приєдналися до антикризової коаліції, Дмитро Видрін заявив, що цей процес перебуває на стадії розвитку, і не став прогнозувати його результату.
Говорячи про майбутнє інституту Президента в Україні, народний депутат зазначив, що, на його думку, в остаточному підсумку держава повинна перетвориться або в парламентську, або в президентську республіку. У зв’язку з цим він не виключив, що наступного президента обиратиме Верховна Рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору