Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 10-бер, 2005, 15:349 prov 1 193
Ліхтар для Президента
Президент України Віктор Ющенко отримає цьогорічну нагороду “За мужність”, яку присуджує політичним діячам Фонд бібліотеки імені колишнього президента США Джона Кенеді. Цю нагороду для політиків іноді порівнюють із Нобелівською премією для вчених чи “Оскаром” для кіноакторів. Премію у вигляді сріблястого ліхтаря, що символізує світло свободи, Ющенкові мають вручити навесні.

Від Тимошенко підуть старі кадри
Ряд народних депутатів фракції БЮТ висловили незадоволення політикою прийому до її лав нових членів. За словами співрозмовника агентства УНІАН, можливий прийом до фракції БЮТ людей, які під час президентських виборів підтримували екс-кандидата на пост президента Віктора Януковича, викликав невдоволення у деяких членів фракції. Зокрема, – народний депутат Степан Хмара може вийти з фракції БЮТ, якщо політика керівництва не зміниться. Вже близько 50 депутатів виявили бажання увійти до лав БЮТ. 4 березня цього року до фракції увійшли Олександр Абдулін (фракція СДПУ(О), Михайло Гладій (НАПУ).

Ющенко не буде звільняти Піскуна
Президент Віктор Ющенко вважає, що відставка генпрокурора Святослава Піскуна після самогубства Юрія Кравченка не доцільна. Про це Ющенко заявив журналістам у вівторок ввечері в Берліні після вечері з німецькими бізнесменами. Спочатку Президент взагалі відмовився коментувати справу Гонгадзе, оскільки хотів перед цим обговорити проблему відкритості у справі Гонгадзе з українськими журналістами.

Подарунок для ЄС
До кінця березня Україна відмінить візовий режим для громадян країн Європейського союзу. Про це повідомив держсекретар Олександр Зінченко після переговорів президента з міністром закордонних справ Німеччини Йошкою Фішером. Зінченко сказав, що в свою чергу Україна хоче, щоб ЄС спростив візовий режим для студентів, журналістів, політиків і бізнесменів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору