Рівне:

Створення та просування сайтів

Рада продовжила повноваження собі і президенту

Україна 04-лют, 2011, 16:139 Lobanovskiy 990
Верховна Рада продовжила повноваження президента і свої.
За відповідний законопроект про внесення змін до Конституції, внесений комуністом Адамом Мартинюком проголосувало 310 народних депутатів.
Його підтримали 180 членів фракції Партії Регіонів, 41 член фракції “НУ-НС”, 25 членів КПУ, 7 бютівців і 20 членів фракції Народної партії України.
В листопаді 2010 року парламент попередньо ухвалив зміни до Конституції, що встановлюють дату чергових виборів до Верховної Ради в жовтні 2012 року, а виборів президента – в березні 2015 року.
Перед голосування спікер Верховної Ради Володимир Литвин закликав депутатів підтримати законопроект, зазначивши, що його провал не означатиме автоматичне проведення парламентських виборів у 2011 році.
“Якщо ви зараз завалите законопроект, то це не означає, що вибори відбудуться 27 березня. Вони відбудуться тоді, коли буде потрібно і за тим законом, яким буде потрібно”, - зауважив глава парламента.
Згідно до ухваленого закону. Чергові парламентські вибори відбудуться в останню неділю жовтня 2012 року. Чергові ж президентські вибори - в останню неділю березня 2015 року. Таким чином повноваження президента Януковича продовжили на кілька місяців.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору