Рівне:

Створення та просування сайтів

КОНТРОЛЬНО-РЕВІЗІЙНЕ УПРАВЛІННЯ В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ – ЗНОВУ В ДЕСЯТЦІ КРАЩИХ

Останні новини 30-січ, 2009, 20:039 prov 3 445
Відповідно до проведеного ГоловКРУ України рейтингу діяльності в 2008 році, КРУ в Рівненській області знову увійшло в десятку кращих. Різко перестрибнувши із останніх двадцятих місць, рівненські контролери – ревізори вже другий рік поспіль наполегливо утримують цю позицію.
Як зазначив на засіданні колегії начальник КРУ в Рівненській області Святослав Каблак, таких вагомих результатів вдалося досягти завдяки правильно спланованій роботі щодо забезпечення контролю за використанням державних і фінансових ресурсів, майна, правомірністю використання коштів місцевих бюджетів, достовірністю бухгалтерського обліку та фінансової звітності. - Загалом, - зазначив Святослав Степанович, - минулоріч контрольно-ревізійними службами області виявлено порушень та недоліків майже на 474 млн. грн., якими спричинено втрати фінансових і матеріальних ресурсів на понад 35 млн грн., що перевищує на 8,6 млн грн. результат 2007 року. Внаслідок неефективних управлінських дій було втрачено 316 млн грн. Порушення фінансово-господарської дисципліни виявлені на 385 підприємствах, установах і організаціях, що становить 98 відсотків від кількості перевірених об’єктів. В середньому сума виявлених однією ревізією втрат фінансових і матеріальних ресурсів у порівнянні з 2007 роком у 2008 році зросла в 1,9 рази і становила 88,8 тис. грн. проти 47,7 тис. грн. І що найбільше радує, - додав Святослав Каблак, - вдалося мінімізувати безрезультативні ревізії: якщо у 2007 році їх було проведено 122, то минулого року лише 14.
Серед районної ланки з найбільш високою результативністю роботи спрацювали КРВ в Березнівському районі, Володимирецькому районі та м. Кузнецовськ, Дубенському районі та м. Дубно. За окремими показниками відзначилися органи контрольно-ревізійної служби Костопільського, Млинівського районів та м. Рівне.
Разом з тим, начальник КРУ в Рівненській області згадав і про недоліки та недопрацювання, які мали місце в роботі управління та відділів. Зважаючи на професійне свято – День працівників контрольно-ревізійної служби України, та привітання, якими він розпочав колегію, увагу на окремих винуватцях не вельми акцентував. Засідання колегії Святослав Каблак завершив обговоренням заходів, над якими треба працювати в умовах цьогорічної економічної кризи.

Прес-служба КРУ в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору