Рівне:

Створення та просування сайтів

Славути полегшать долю інвалідів Рівненщини

Останні новини 30-січ, 2009, 20:229 prov 1 452
Ключі від 9 автомобілів «Славута» сьогодні отримали мешканці Рівненщини, які стали інвалідами внаслідок трудового каліцтва, а також їхні родини. Вручення відбулося за участю заступника голови обласної ради Валентина Кроки та заступника голови облдержадміністрації Олега Торкунова на території підприємства «Рівнеавто».
За словами заступника голови обласної ради Валентина Кроки, загалом мали вручити 10 автомобілів. Однак з поважних причини один з власників нової «Славути» за ключами приїхати не зміг. На думку Кроки, ситуація із забезпеченням цієї категорії громадян власними автівками на Рівненщині – одна з кращих в Україні. Протягом 2007-2008 років автомобілі отримали майже всі, хто на них претендував: з 89 громадян, що стояли в черзі, на автівки претендують іще п’ятеро.
Довідка: За інформацією управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, на Рівненщини отримують щомісячні виплати після нещасних випадків на виробництві майже 3500 громадян, зокрема і родини загиблих на виробництві.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Бабушка 30-січ, 21:23

Обдарували інвалідів. "На тобі боже, що мені не гоже". Дали машини, які зняті з виробництва. Почнуть виходити з ладу через декілька років, а де брати запчастини. Я теж в 2007 році отримала, 15 років в черзі стояла. Та радості від цього мало.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору