Рівне:

Створення та просування сайтів

Місце головного тренера “Динамо” – вільне

Спорт 11-сер, 2005, 10:129 prov 925
Багатостраждальний матч “Динамо” – “Іллічівець”, який розпочався ще в неділю увечері і продовжився о 18:00 у понеділок, закінчився нічиєю 1:1. Програючи після недільного першого тайму 0:1, київські динамівці, завдячуючи влучному удару Юссуфа, зуміли зрівняти рахунок, але на більше їх не вистачило.
Після фінального свистка Жосана футболісти “Іллічівця” повним складом обіймалися, святкуючи нічию, а Буряк похмуро йшов у роздягальню, щоб розповісти, що відставання “Динамо” від “Шахтаря” складає вже чотири очки після п`яти турів.
У вівторок, після нічиєї 1:1 з “Іллічівцем” з посади головного тренера київського “Динамо” звільнений Леонід Буряк, який протримався на своєму місці трохи більше, ніж два місяці. У заяві прес-служби київського “Динамо” значиться, “що керівництво клубу прийняло рішення про звільнення з посади головного тренера Леоніда Буряка, оскільки не бачить більше позитивних перспектив співробітництва”…
Окрім того в заяві повідомляється, що звільнення Буряка – це лише перша із масштабних змін у клубі:
– Щоб виправити сформовану ситуацію, керівництво клубу має намір провести масштабні зміни. Першим кроком у цьому напрямку стане запрошення на посаду головного тренера авторитетного й висококваліфі- кованого – не виключено, що із числа іноземних – футбольного фахівця. Пошук такого тренера вже ведеться й кандидатури розглядаються.
На цей період тимчасово виконувати обов’язки головного тренера ФК Динамо Київ буде Анатолій Дем’яненко, який працює тренером “Динамо” ще з 1993 року.
Відзначимо, що під керівництвом Буряка київське “Динамо” на внутрішній та міжнародній арені провело вісім матчів. Першою невдачею Буряка слід вважати програш Суперкубка України у грі з “Шахтарем”. У чемпіонаті України під керівництвом Буряка динамівці три поєдинки виграли та двічі зіграли унічию, займаючи після п’яти турів лише третє місце та збільшивши відставання від “Шахтаря” до чотирьох очок.
Утім, найбільшою невдачею, яка стала доленосною для Буряка на посаді головного тренера “Динамо”, слід вважати фіаско в Лізі чемпіонів. Зігравши унічию 2:2 в першій грі з швейцарським “Тюном”, “Динамо” у матчі відповіді поступилося 0:1 і припинило боротьбу в турнірі ще на стадії другого кваліфікаційного раунду...
З інших матчів 5-го туру за тиждень варто відзначити сенсаційний програш в Одесі “Чорноморця” полтавській “Ворсклі” з рахунком 1:2. Продовжує скочуватися у низи турнірної таблиці запорізький “Металург”, який цього разу програв “Кривбасу”.
Результати 5-го туру: “Чорноморець” – “Ворскла” – 1:2, ФК “Харків” – “Арсенал” – 3:1, “Волинь” – “Закарпаття” – 3:1, “Кривбас” – “Металург” Запоріжжя – 1:0, “Таврія” – “Шахтар” – 0:3, “Металург” Д – “Металіст” – 3:1, “Дніпро” – “Сталь” – 0:1, “Динамо” – “Іллічівець” – 1:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору