Рівне:

Створення та просування сайтів

В Острозі крали заради екстриму

Останні новини 04-лют, 2009, 09:489 prov 852
Починаючи з жовтня минулого року, в Острозі було скоєно ряд крадіжок з магазинів. Зловмисники, які вночі “навідувалися” у заклади торгівлі, “працювали” ніби під копірку – почерк збігався: віджаті вікна та зламані металевою фомкою двері не залишали правоохоронцям сумнівів, що за усім цим стоять одні особи.
Як розповів начальник сектору карного розшуку Острозького МВ УМВС Сергій Яровий, за даними фактами були порушені кримінальні справи, проводилися оперативно-розшукові заходи, але затримати зловмисників до кінця минулого року не пощастило. Вже у році нинішньому вони знову вийшли на “промисел”. Та тішилися краденим недовго – потрапили-таки у поле зору працівників сектору карного розшуку, які за останніх півтора місяця доклали чимало зусиль для встановлення осіб нічних магазинних візитерів.
- Ними виявилося троє молодих місцевих жителів – 18-річні Михайло та Роман і 16-річний Сергій, – розповідає Сергій Яровий. – Хлопці зізналися, що потрапляли до магазинів шляхом злому дверей, віджимання вікон, у них завжди були із собою інструменти, зокрема, залізні фомки. В основному з магазинів брали готівку, картки поповнення рахунків різних мобільних операторів, продукти харчування.
Юнаки навіть у школі побували, де один із них навчався. Там поцупили гроші та продукти з їдальні. Але тріо “спеціалізувалося” не лише на товарах “першої необхідності”. В одному з магазинів вони забрали електроінструменти та болгарки, двічі обкрадали бібліотеку, звідки винесли комп’ютер та комплектуючі. Загалом за підозрювані нараховується близько 14 епізодів. На даний час проводяться слідчі дії.
Якою буде міра покарання для кожного з членів “тріо”, вирішуватиме суд. Наразі усі вони перебувають на підписці про невиїзд. Викрадені речі міліціянти виявили та вилучили у них вдома.
– Що дивно, їхні сім’ї досить благополучні, – зауважує Сергій Яровий. – Батьки фінансово забезпечені, дітям своїм ні в чому не відмовляли. Я особисто не можу зрозуміти їхніх мотивів. Самі ж юнаки пояснюють свої вчинки легковажністю та пошуком нових вражень, — повідомив ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору