Рівне:

Створення та просування сайтів

Оковита і паління в ліжку — ціна двох життів

Кримінал 05-лют, 2009, 16:019 prov 948
Серед загальної кількості пожеж, під час яких гинуть люди, найбільше трагедій трапляється через куріння громадян у ліжку, до того ж, після вживання спиртних напоїв. Зрозуміло, що в такому стані людина часто непомітно засинає і не відчуває, як випускає з рук недопалок. Наслідки плачевні: великі матеріальні збитки, знищене майно, а ще гірше – втрачене людське життя.
Так, 31 січня в одноповерховому житловому будинку села Чудля Володимирецького району через необережність при палінні загорілося спочатку ліжко, а потім і дерев’яна підлога. І хоча пожежа не встигла набути значних розмірів, й рятувальники МНС її швидко приборкали, проте через задимлення загинув власник будинку – пан Микола, 1953 року народження, та його 30-річний син Анатолій.
Працівники МНС, встановлюючи всі передумови трагедії, дізналися від голови сільської ради, що пенсіонер Микола та його син постійно пиячили, власних сімей не мали та ніде не працювали. Не виключено, що в переддень трагедії вони перебували в нетверезому стані. Затьмарена алкоголем свідомість одного із випивох відмовилась адекватно реагувати на небезпеку, яка причаїлась в запаленій у ліжку цигарці. Розморені алкоголем та дрімотою руки не втримали недопалок, який, впавши на матрац, підпалив його. А їдкий дим без затримок завершив справу.
Микола ПРОКОПЧУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору