Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині через оковиту і паління в ліжку, загинули батько та його син

Останні новини 02-лют, 2009, 09:579 prov 886
Серед загальної кількості пожеж, під час яких гинуть люди, найбільше трагедій трапляється внаслідок куріння громадян у ліжку, до того ж, опісля вживання спиртних напоїв. Зрозуміло, що в такому стані людина часто непомітно засинає і не відчуває, як випускає з рук недопалок. Наслідки плачевні: великі матеріальні збитки, знищене майно, а ще гірше – втрачене людське життя.
О 08:30 31 січня в одноповерховому житловому будинку села Чудля Володимирецького району через необережність при палінні загорілося спочатку ліжко, а потім і дерев’яна підлога. І хоча пожежа не встигла набути значних розмірів і швидко була приборкана рятувальниками МНС, проте задимлення, що виникло, призвело до загибелі власника будинку пана Миколи 1953 року народження та його 30 – річного сина Анатолія.
Працівники МНС встановлюючи всі передумови трагедії, від голови сільської Ради дізналися, що пенсіонер Микола та його син постійно пиячили, власних сімей не мали та ніде не працювали. Не виключено, що в переддень трагедії вони перебували в нетверезому стані. Затьмарена алкоголем свідомість, одного із випивох, відмовилась адекватно реагувати на небезпеку, яка причаїлась в запаленій у ліжку цигарці. Розморені алкоголем та дрімотою руки не втримали недопалок, який впавши на матрац, запалив його. А їдкий дим без затримок завершив справу, — повідомила прес-служба ГУ МНС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору